Hvorfor mere viden ikke altid er den rigtige løsning

Kender du det, at du har fået en forretningsmulighed. Du er tændt, men inden du klipper til, undersøger du lige markedet, konkurrenterne, laver din SWOT og dine feasibility studies – folkene bag og produktets sammensætning. Endelig er du færdig med dine anstrengelser og klar, men opdager til din fortvivlelse, at der er nogle andre, som er rykket med idéen. Det er sket for mig et utal af gange i min tid som iværksætter.

Eller måske har du fundet pigen, som umiddelbart virker til at være noget for dig, men inden du tager mod til at invitere hende ud, så skal du lige vide noget mere om hende, tale med hendes veninder, stille hende en masse afklarende spørgsmål – og pludselig var der en anden fyr, der rykkede indenom.

Mere viden og research er ikke altid vejen frem. Det kan måske lyde underligt fra en, som prædiker at ”enten udvikler du dig eller også afvikler du dig”.

Men ikke desto mindre er der noget om snakken.

I en verden hvor omfanget af viden og information vokser eksplosivt, bliver det stadigt sværere at følge med. Det bliver sværere at være på forkant. Viden er selvfølgelig vigtig – ingen tvivl om det. Men når tingene udvikles i hæsblæsende tempo, er vores viden ofte forældet, før vi når at bruge den.

Vidste du, at hvis man blev født i 1800, så ville omfanget af viden man fik igennem et hel liv kunne stå i en søndagsudgave af Berlingske? Vidste du, at der omvendt er produceret mere viden og data siden 2001 end i hele verdenshistorien før 2001? Så ikke underligt at man kan blive forpustet.

Men hvad så? Skal jeg stoppe med at lære, læse, researche? Nej. MEN viden, data og facts gør det ikke alene. Hvis du skal sætte dig fuldt ind i alle problemstillinger, forretningsmuligheder, mennesker som du skal arbejde med eller andet, så vil du ofte opleve, at mulighederne er forpasset, inden du når at slå til.

You snooze – you loose!
I et stadigt mere konkurrencepræget samfund – både i business og privat er evnen til at kunne træffe hurtige beslutning – vel og mærket de rigtige – afgørende. Når jeg taler med succesfulde eller velhavende mennesker, så kan de ofte fortælle om nogle ganske få afgørende øjeblikke, hvor de traf en vigtig beslutning, tog chancen og heldet stod dem bi.

Så hvordan kan du så lære at træffe hurtigere, rigtige beslutninger?

Løsningen er at bruge din INTUITION.

Intuition er umiddelbar forståelse. En form for uforklarlig indblik uden forudgående planlægning, eller metode. At vide noget uden at tænke over det på forhånd. Din indre stemme, der altid kender sandheden. Din mavefornemmelse eller hvordan du nu vil forklare det.

Mange af verdens mest succesfulde mennesker tilskriver deres succes til deres evne at aktivere deres intuition – og bruge den systematisk.

Inden jeg fortæller dig hemmeligheden til, hvordan du aktiverer din intuition og derigennem får mulighed for at ændrer dit liv dramatisk, er det vigtigt at forstå nogle ting

Skal jeg have en særlig viden for at have intuition?

NEJ intet nyt skal læres – du har allerede evnen. Du er født med intuition – de fleste af os fokuserer bare ikke på at udvikle denne evne, og det samfund vi lever i. fokuserer på den fysiske verden – på det vi kan se, smage, røre og høre.

Den mest effektive vej til at vække din medfødte gave er ved at lære at meditere og gøre det jævnligt. Derigennem får du adgang til din underbevisthed og derigennem kan du påvirke din hjernebølger.

Jeg lærte dette effektive redskab af min ven Henning Daverne for mange år siden og siden har jeg og Henning i fællesskab arbejdet med meditation som del i ledertræning og selvudvikling.

Som leder eller selvstændig er meditation et fuldstændig afgørende succes-værktøj.

En af verdens dygtigste spirituelle guruer og undervisere i intuition kommer til Danmark igen i August. Henning og jeg er værter for Ananda Giri i Speakers Club regi, og d. 12 August har du mulighed for at møde manden, der har lært Tony Robbins om ”The Beautiful State”, været mentor for Oprah Winfrey og mange andre kendisser, og som i sin tid hjalp Michael Jackson når han havde behov for spirituel vejledning.

Du kan sikre dig en af de få pladser til dette eksklusive arrangement her: http://speakersclub.dk/events-kursus/the-way-of-creative-consciousness-aug-2017/

Ananda Giri

En af verdens dygtigste spirituelle guruer og undervisere i intuition kommer til landet igen i August. Henning og jeg er værter Ananda Giri i Speakers Club regi, og d. 12 August har du mulighed for at møde manden, der har lært Tony Robbins om ”The Beautiful State”, været mentor for Oprah Winfrey og som i sin tid hjalp Michael Jackson når han havde behov for spirituel vejledning.

Du kan sikre dig en af de få pladser til dette eksklusive arrangement her: http://speakersclub.dk/events-kursus/the-way-of-creative-consciousness-aug-2017/