Der er en plads på scenen for alle…
du skal bare være autentisk

13 UGERS UDDDANNELSE, HVOR DU…

 • Bliver krystalklar på dit why og din niche
 • Lærer at levere dine budskaber med autenticitet & gennemslagskraft
 • Smider nervøsiteten & får en brændende lyst til at bruge (online) scenen

SÅ DU

 • Får et skarpt fokus, større passion og meget mere mening
 • Får ekspertstatus & tiltrækker mange flere kunder
 • Lærer dig selv bedre at kende – både som menneske og iværksætter

Anbefalet af iværksættere & ledere kendt fra:

90% af alle lider i en eller anden grad as nervøsitet eller angst for at stå på scenen.

Mange har udfordringer med at strukturere en tale eller skrive et slagkraftigt manuskript, og andre savner strategier og tips til hvordan de kan levere deres budskab autentisk og få publikum med sig.

På denne 13-ugers uddannelse får du adgang til essensen af, hvad Thomas Rex har lært igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragskub og 7 år i spidsen for Academy For Public Speaking.

Han har med denne uddannelse samlet de mest effektive succes-strategier, tips & værktøjer, så du også kan lære at eje scenen. Programmet er allerede afprøvet på en lang række succesfulde eksperter, iværksættere, coaches, terapeuter & ledere fra dansk erhvervsliv.

Uddannelsen er til dig som ønsker at kunne formidle med gennemslagskraft og autenticitet, så publikum får sympati for dig, husker dit budskab og får en brændende lyst til at følge dig.

“Own The Stage” er designet som et blended learning forløb, som betyder, at vi blander one-to-one coaching med træning i kursuslokaler, et community til øvelser samt løbende onlinetræning. Alt sammen leveret med en lang række af de mest effektive læringsstrategier for at kunne garantere din succes.

Mit navn er Thomas Rex.

I dag lever jeg af at træne foredragsholdere, ledere og eksperter i at kunne formidle deres budskaber fra scenen. Jeg elsker mit arbejde og jeg tør godt at sige, at jeg er god til det. Jeg holder mere end 100 foredrag, workshops og andre optrædender om året og hver gang jeg skal på scenen, så glæder jeg mig som et lille barn.

Men sådan har det ikke altid været. Da jeg tilbage i 2008 startede Speakers Club var jeg rystende nervøs, hver gang jeg skulle på scenen. Det kunne ødelægge hele min dag og flere gange, var jeg nødt til lige at stikke en finger i hilsen og “tømme maven” fordi jeg havde en klump af nervøsitet. Den gang havde jeg ikke en Public Speaker ekspert eller performance coach, som jeg kunne støtte mig til.

Speakers Club og senere Elevate, som jeg åbnede i Sverige og Norge i 2011 var heldigvis den helt rigtige læreplads for mig. Jag var så priviligeret at kunne invitere de dygtigste foredragsholdere, ledere, eksperter og motivational speakers til at dele min scene. Mere end 400 forskellige blev det til ila de 10 år jeg drev Nordens største foredragsklub.

Alt det jeg lærte, kunne jeg afprøve i mine egne foredrag og workshops og da jeg solgte de to virksomheder i 2017 besluttede jeg mig for, at jeg ville give alt jeg havde lært videre. Alle de succestrategier, virkemidler, teknikker, fif, tips og metoder jeg havde oplevet fra min egen scene kondenserede jeg ned i et format, jeg kalder OWN THE STAGE – og så stiftede jeg Academy For Public Speaking.

Meget få ting giver mig mere glæde end at opleve, når en af mine klienter træder op på scenen og leverer sit budskab med pondus, power og humor og får publikum engageret og skabt handling.

Siden 2017 har jeg trænet flere tusinde ledere, viden-iværksættere, coaches, terapeuter og professionelle foredragsholdere. Nogle via one-2-one coaching, andre på kurser, foredrag eller workshops. Men i takt med covid og restriktioner, får jeg flere og flere der vælger denne blended learning uddannelse, som går både dybt og bredt. Jeg jeg meget stolt over uddannelsen og glæder mig til at hjælpe dig i mål.

Det siger deltagerne om Own The Stage uddannelsen

Own The Stage forløbet hos Thomas Rex har mærkbart styrket mine evner som formidler, så når jeg i dag tager scenen for at holde et oplæg eller give en præsentation, leverer jeg mine budskaber med en selvtillid og en gennemslagskraft på et helt nyt niveau. Thomas er en fantastisk coach, en omfattende viden og erfaring kombineret med evnen til møde alle på deres niveau, gør at han naturligt brænder igennem, får leveret sine budskaber og får alle med. Uanset din funktion og anciennitet – hvis du skal ”på scenen” og præsentere eller levere budskaber, kan et forløb hos Thomas varmt anbefales.

Peter Bach Christensen

Sales Manager, Markem-Imaje A/S

Hvordan har du det med at holde tale? Jeg har holdt masser af workshops og oplæg, men jeg ville gerne blive bedre. Så derfor har jeg deltaget i Own The Stage uddannelsen hos Thomas Rex Frederiksen. Jeg er blevet udfordret, på den gode måde, samt fået en masse konkrete redskaber og inspiration med. Det vigtigste er, at Thomas selv er en skarp formidler, går i dialog og har holdt os til ilden. Jeg giver Thomas mine bedste anbefalinger.

Pernille Korte Hansen

Coach & ekspert i effektive møder

Vil du også blive bedre til at øge din synlighed, få kunderne til at opsøge dig og give din business et boost?

Hvad holder dig tilbage?

Hvad holder dig tilbage?

 • Har du svært ved at skabe struktur i din præsentation?
 • Snubler du over ordene, når det virkelig gælder?
 • Mangler du fantasi og bruger de samme virkemidler hver gang?
 • Er din præstation præget af powerpoint frem for the point of power?
 • Har du svært ved at komme godt fra start – eller slutte af med power?
 • Ved du ikke helt hvordan du skal få publikum engageret og involveret?
 • Har du problemer med at træde ud af din tryghedszone?
 • Mangler du overblikket, fordi du har travlt og nedprioriterer at forberede dig?
 • Har du det med at undervurdere værdien i at indtage scenen og brænde igennem?
 • Har du svært ved at fremstå autentisk og selvsikker i din formidling? Oplever du, at din stemme krymper, og du ubevidst skruer op for tempoet for at få det hele hurtigere overstået?
 • Savner du tips til, hvordan du fanger tilhørernes opmærksomhed øjeblikkeligt og fastholder den i al den tid du er ‘på’?

De 3 områder du som ekspert skal mestre før du træder ud i rampelyst…

Hvad holder dig tilbage?

En dygtig taler har passion, personlighed og power bag ordene. Uden personlighed og passion er energien flad og død. Og dit publikum, kan ikke mærke dig.

Du er det eneste, der adskiller dig fra alle de andre.

Hvis du ikke har dine skævheder og styrker med, når du formidler dig selv og din forretning, er det svært for modtageren at mærke og høre, hvem du er. Og i sidste ende er målet med formidlingen … at din målgruppe, bliver interesserede i det, du laver og bliver klar til at investere i din hjælp. Og på den mission er du og din historie meget vigtige kort.

Kunsten er så bare at spille kortene på den helt rigtige måde. Det lærer du på forløbet her.

Noget af det sværeste ved at formidle er at vælge det ud, som rent faktisk giver værdi og mening for modtageren og udtrykke det på en simpel måde, så folk føler sig motiveret til at handle. Vi træder aldrig på scenen bare for at underholde – vi skal flytte mennesker.

De fleste har tendens til at fortælle alt for meget og har svært ved at skære ind til benet. Less is more. Ellers risikerer du information overload og at folk går derfra og gør ingenting.

På forløbet lærer du simple teknikker, metoder, tips og tricks, der hjælper dig med at bygge den helt rigtige pitch, så den rent faktsik giver mening for lytterne.

Rigtig mange ved ikke, hvem de taler til – eller ved ikke, hvordan de taler til deres målgruppe, så de rent faktisk forstår og mærker, det du siger. Eller hvordan de formidler, så folk har lyst til at blive hængende og får lyst til mere.

Du skal kende dit publikum bedre end du tror og du skal kunne aktivere deres behov og deres pains, så de tænker og mærker “Guuuuuud det kunne være mig”.

På dette forløb lærer du netop at mestre de her 3 områder.

Dette kan du forvente efter forløbet

En nøglefærdig præsentation

Hovedformålet med forløbet er, at du til sidst står med en færdig præsentation, foredrag eller tale, som du kan levere med overbevisning og power.

Din præsentation vil du kunne anvende igen og igen, til at opnå de mål du sætter dig – og den vil være et fast værktøj du kan bruge resten af din karriere.

Find ind til essensen af dit budskab

For at nå ind til essensen af dit budskab, skal du som formidler skrælle alle lag af. Det er den inderste kerne, som skal brænde sig fast hos publikum.

Det opnår du ved at få styr på form, struktur og indhold helt fra begyndelsen, og ved at stille spørgsmålene: Hvem er jeg, hvad står jeg for og hvem taler jeg til om hvad, og hvorfor?

Vend din usikkerhed til selvsikkerhed

Se dine svagheder i øjnene og vend dem til styrker på scenen. For at overvinde din frygt og nervøsitet er du nødt til at konfronteres med dem.

Først da kan du blive fri for dem og manifestere dit lederskab på en slagkraftig måde, der afspejler dit sande jeg.

Bliv et inspirerende forbillede

Lær hvordan, du omsætter din viden og faglighed til en inspirerende sceneoptræden, der får publikum til at spidse ører og spejle sig i dine ord.

Hver gang du indtager scenen med struktur, karisma og slagkraft, kan det ses på bundlinjen, fordi du bliver synlig og skaber troværdighed blandt kunderne.

Vejen til fremragende formidling

Lær at bruge din stemme og dit kropssprog på en måde, der understreger dine pointer, og få styr på hvordan du engagerer dit publikum med humor, historiefortælling og mange forskellige effektive virkemidler, sådan at dit budskab bliver forstået og husket.

Opdag, hvordan din energi som formidler vækker tilhørernes empati, således der opstår magi.

Personlig udvikling

Scenen er en kæmpe katalysator for personlig vækst. En ting er at lære hvad og hvordan du skal opbygge din præsentation og levering, Men i kølvandet på dine nye færdigheder og selvtillid vil du opleve, at du begynder at stille en masse store spørgsmål til dig selv. Hvem er jeg egentlig? Hvad står jeg for? Hvad er mine værdier? Mine mål? Hvad er mit why? Og hvordan vil jeg egentlig gerne gøre en forskel? Jeg oplever altid at mine klienter vokser enormt som mennesker og som ledere i deres eget liv.

JOHNNY HAUGE

Kropsterapeut

Jeg har netop afsluttet Own the stage uddannelsen, hvor man lærer det at kunne formidle sit budskab fra scenen. I mit virke som kropsterapeut og ejer af et yoga studie, er det essentielt for mig at kunne komme ud til firmaer og events og formidle mit produkt.

Own the stage konceptet har givet mig en klokkeklar recept på, hvordan jeg bygger denne tale op fra bunden. Hvordan jeg formidler den, og hvordan jeg skaber Call To Action og derigennem potentielle nye kunder. Konceptet har givet mig struktur og jeg føler mig ikke længere nervøs.

Jeg kan varmt anbefale Own The Stage til alle, men også Thomas Rex, som er med dig hele vejen, med hans coaching, råd og mange års erfaring.

ESTHER DORA RADO

CEO Corporate Communications

En ufatteligt dygtig coach. Intet mindre! Thomas Rex har arbejdet med nogle af de mest kendte og inspirerende personer i verden, og det kan man godt mærke.

Thomas besidder en afsindig star power, er en stærk formidler og derfor en ekstremt dygtig præsentations-coach.

Han formår at få dig til at føle dig ligeså stærk som stjernerne, at se – og tro på – dit uforløste potentiale og at gøre dig komfortabel på en scene.

Thomas hjælper med at sætte rammerne for, at dine budskaber rammer plet over for audience så du bliver en hamrende dygtig formidler, der brænder igennem for fuld kraft. TAK, Thomas!

Dette forløb er som skræddersyet til dig, hvis…

 • Du har en stålsat vilje til at skabe værdi for din forretning og dit marked gennem fremragende formidling og en sceneoptræden.
 • Du er dedikeret inden for dit fagområde, og du besidder værdifuld viden, som andre kan have gavn af at lære fra dig.
 • Du drømmer om at kunne formulere dig let og elegant, uden at kløjs i ordene, og du er opsat på at blive skarp til at nå ind til essensen af budskabet i din formidling.
 • Du længes efter at kunne levere en personlig og passioneret performance, der får dig til at fremstå som den bedste udgave af dig selv.
 • Du ved, at dygtighed er noget man øver sig på. Derfor er du villig til at lægge tid, flid og sjæl i din sceneoptræden.
 • Du vil gerne være mere synlig og vokse som menneske.

Her er alt det falige indhold du får på uddannelsen

25 timers video & 200 A4 siders kompendium med øvelser, som vil hjælpe dig til at indtage den store scene.

Tal som en leder

Alt for mange undlader at repræsentere sig selv og deres virksomhed på messer, konferencer, brancheevents og seminarer og takker enten direkte nej til invitationer, undlader at opsøge mulighederne og tager ej heller initiativ til selv at arrangere events, hvor de kan levere deres budskab.

Lær om dette kæmpe store uforløste marked, og hvordan du kan afsøge dette og få andel i dette som leder og repræsentant for din virksomhed. Og lær, hvordan du taler som en boss – uanset hvad der står på dit visitkort.

Sådan vinder du publikum – uanset hvem du er

En af de klassiske fejl, som formidlere laver på scenen er, at de forsøger at være noget eller nogen, som de ikke er. I dette modul vil du bl.a. lære forskellen på inspiration og kopiering, og du vil lære at finde din Naturlige Speaker Personlighed. Den gode nyhed er….. der er en plads på scenen for alle. Man skal bare være autentisk.

Lær at kortlægge dine styrker og svagheder som kommunikator og lær, hvordan du kan forstærke dine styrker og styre uden om dine svagheder.

Setting the Stage

En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på – risikerer du, i bedste fald, at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig.

Lær de vigtig spørgsmål du skal stille og forstå, hvordan du kan styre din præsentation sikkert igennem hos enhver målgruppe.

Retoriske Hemmeligheder

Politikere har brugt mange af disse kneb i årtier, i århundreder – ja lige siden oldtidens Grækenland.

I dette modul lærer du nogle af de mest effektive retoriske greb – hvorfor de er så effektive, og hvordan du kan indarbejde dem i din egen tale.

Sådan bygger du din tale

På dette modul vil vi arbejde med strukturen i talen, hvordan man definerer de enkelte elementer og sammensætter dem i en logisk rækkefølge.

Hvordan man kommer godt fra start og får publikum med sig og hvordan man runder sin tale af effektivt, så folk husker dig og handler på dit budskab.

Storytelling

Storytelling er en af de mest attraktive metoder at formidle på. Vel og mærket hvis gjort rigtigt og hvis de rigtige komponenter er med.

I dette modul lærer du om værdien af storytelling, du vil forstå forudsætningerne for at fortælle de gode historier og hvordan du gør. Du vil lære om forskellige typer af historier og hvordan de påvirker dit publikum følelsesmæssigt samt hvordan god storytelling kan skabe værdi for dit brand og den virksomhed du repræsenterer.

Leveringen

På dette vigtige modul tager vi fat i alle de virkemidler du som taler kan arbejde med fra scenen, når du leverer din tale.

Din stemme, dit kropssprog og gestik og hvordan du involverer publikum med øvelser, hvordan du læser publikum og hvordan du afholder en Q&A på den rigtige måde samt meget meget mere.

Death by Powerpoint

Hver dag dør tusinder af budskaber ved powerpoint ulykker, har en kendt dansk retoriker sagt. Fra scenen i øvrigt.

Det er svært at være uenig.

I dette modul vil vi beskæftige os med et af de største problemer, som ledere har i forbindelse med at tale fra scenen. Du vil forstå den rigtige måde at bruge slides og lære hvordan de kan understøtte dine budskaber. Du vil lære at kombinere billeder med video og lyd, hvor det giver mening og du vil lære at tale helt uden slides og forstå, hvornår du ikke skal bruge dem overhovedet.

Den vigtige forberedelse

For mange ledere er det at stå på scenen forbundet med ubehag. Nervøsitet og decideret angst rammer mange og afholder dem fra at udleve deres potentiale på scenen og manifestere deres lederskab på denne platform.

I dette modul vil du lære en lang række teknikker til at forebygge nervøsitet og hvordan du kan få bugt med den sidste rest hurtigt, når først du har taget scenen. Du vil også lære, hvordan du skaber selvtillid, og hvordan du kan skabe en positiv selvtillids-spiral, der vil forstærke din performance, hver gang, du tager scenen.

Bonus Moduler

+150 citater til brug i din præsentation

Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 150 forskellige quotes fra verdens-eliten af formidlere, ledere og iværksættere. Heriblandt Richard Branson, Winston Churchill og Tony Robbins.

Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne. Og husk, at man må gerne bruge citater som et sjovt og inspirerende virkemiddel i sin præsentation – bare ikke for mange, og man skal altid huske kildehenvisning.

Sådan sælger du fra scenen

Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Du må gerne være underholdende – men det handler altid om mere end det. Det handler om at skabe handling.

Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.

Uanset om du vil have folk til at følge dig, læse din bog, modtage dit nyhedsbrev eller købe nogle af dine produkter.

Vent! der er mere…

Alt hvad du er blevet tilbudt indtil nu, er grundlaget for at du bliver holdt over-ordentligt godt i hånden hele vejen igennem…..

Men!

Vi skal have dig flyvende fra start og helt i mål.

“Own The Stage” er designet som et blended learning kursus, som betyder, det IKKE KUN ER ONLINE, men anvender en blanding af de mest effektive læringsstrategier for at kunne garantere din succes.

Kick-off workshop over 2 dage. (Værdi kr. 7.900)

For at give dig den bedst mulige start på denne uddannelse, starter vi ud med en hel dags træning hos mig i Vedbæk. Her vil du blive introduceret til nogle af de vigtigste succes-strategier og metoder, som vi arbejder med på kurset og allerede få massiv værdi. Du vil også møde de andre deltagere og blive introduceret til læringsplatformen og de forskellige læringsstrategier vi skal arbejde med.

+

3 måneders adgang til Backstage Medlemsskab. (Værdi kr. 6.000)

Bliv medlem af et fællesskab, der alle sigter efter succes via scenen. Som medlem, får du en lang række værdifulde værktøjer, som uden tvivl vil bringe dig de resultater, du ønsker at opnå ved at eje scenen.

 • Ugentlige webinars med træning, Q&A, accountability og motivation. VIP Lounge hvor du kan netværke med de øvrige kursister.
 • Own The Stage Course Material er tilgængeligt i de fulde 13 uger, som kurset varer – både i både video og tekstformat.
 • The Vault (nye udgivelser, videoer, tests, eBøger) som kontinuerligt bliver opdateret med nye stærke strategier og værktøjer, du kan implementere i din vækst.
 • Special Guests bliver inviteret til video log / podcast, så du kan lære fra andre succesfulde formidlere og eksperter i formidling.

+

Performance workshop over 2 dage med live on-stage præsentation, professionel optagelse og redigering. (Værdi kr. 11.000)

Formålet med hele kurset er at gøre dig klar til at komme op på den store scene. Derfor er det kun naturligt, at du som del af kurset, kommer op på EN RIGTIG SCENE, hvor du kan prøve dine nye evner af.

På denne afsluttende undervisningsdag, sætter vi de sidste småting på plads og forbereder dig til at skulle levere din præsentation på scenen.

Din præsentation vil blive video optaget og redigeret professionelt, som du vil modtage på et medie til brug i din markedsføring og branding.

+

Community

Alle kursisterne bliver forbundet i et lukket Facebook community – hvor de kan lægge opgaver og små film op – så jeg og alle de øvrige kursiter kan kommentere på fremskridtene løbende.

Her er der også mulighed for at få svar på spørgsmål og udfordringer, der måtte opstå og som ikke kan vente til en online session.

+

Buddy-ordning

Alle deltagerne i uddannelsen bliver paret med en anden deltager og opfordret til at mødes løbende under uddannelsen. Dette er med til yderligere at sikre accountability i forløbet og at du får lavet dine opgaver og øvet dig tilstrækkeligt. Men uddannelsen er også en social begivenhed og du vil formentlig få nye venner for livet.

+

6 mnd ekstra gratis adgang til Backstage Medlemsskab (Værdi kr. 12.000)

Efter uddannelsen får du yderligere 6 mnd. gratis til vores community. Dermed får du behov for genopfriskning, for at kunne høre nogle af de vigtige strategier igen og igen i den vigtige periode efter uddannelsen er afsluttet. Det er vigtigt for os, at du kommer godt igang og får brugt dine nye færdigheder – vi holder dig i hånden indtil du føler dig sikker på scenen.

 • Q&A hvor du kan få besvaret alle dine spørgsmål hver uge. VIP Lounge hvor du kan netværke med de øvrige kursister.
 • Own The Stage Course Material er tilgængeligt i yderligere 26 uger – både i både video og tekstformat.
 • The Vault (nye udgivelser, videoer, tests, eBøger) som kontinuerligt bliver opdateret med nye stærke strategier og værktøjer, du kan implementere i din vækst.
 • Special Guests bliver inviteret til video log / podcast, så du kan lære fra andre succesfulde formidlere og eksperter i formidling.
Grafisk oversigt over forløbet

Opstart Hold 14: 4-5 September 2024

Tilmeld Dig IDAG! Vælg din løsning…

Engangsbetaling

24.779 DKR

ex moms

 • Hele uddannelsen

 • 9 måneders adgang til Backstage Medlemsskab

 • 9 måneders adgang til alt kursusmaterialet – både skriftligt og video

 • 3 måneders adgang til online community

 • Kick-off workshop over 2 dage

 • Performance workshop over 2 dage

 • Videofilmet og redigeret scene-optræden

 • 200 siders kompendium

 • 25 timers video træning

 • 9 Online webinars med Thomas – en efter hvert modul

 • Din personligt filmede præsentation til evigt eje

3 måneders ratebetaling

3 X 8.500 DKR

ex moms

 • Hele uddannelsen

 • Del betalingen op over 3 omgange

 • 9 måneders adgang til Backstage Medlemsskab

 • 9 måneders adgang til alt kursusmaterialet – både skriftligt og video

 • 3 måneders adgang til online community

 • Kick-off workshop over 2 dage

 • Performance workshop over 2 dage

 • Videofilmet og redigeret scene-optræden

 • 200 siders kompendium

 • 25 timers video træning

 • 9 Online webinars med Thomas – en efter hvert modul

 • Din personligt filmede præsentation til evigt eje

5 måneders ratebetaling

5 X 5.200 DKR

ex moms

 • Hele uddannelsen

 • Del betalingen op over 5 omgange

 • 9 måneders adgang til Backstage Medlemsskab

 • 9 måneders adgang til alt kursusmaterialet – både skriftligt og video

 • 3 måneders adgang til online community

 • Kick-off workshop over 2 dage

 • Performance workshop over 2 dage

 • Videofilmet og redigeret scene-optræden

 • 200 siders kompendium

 • 25 timers video træning

 • 9 Online webinars med Thomas – en efter hvert modul

 • Din personligt filmede præsentation til evigt eje

Gentagelses-garanti

Bliver du ramt af noget ekstraordinært på arbejde eller privat og er du ikke i stand til at gennemføre kurset, så tilbyder vi at du kan gentage kurset gratis.

Det ligger mig meget på sinde, at du gennemfører og får fuld valuta ud af kurset.

Garantien gælder de første 8 uger af kurset. Gentagelsesgarantien bortfalder når du har modtaget din  one-2-one coaching med Thomas.

Opstart Hold 15: 15-16 JANUAR 2025

Engangsbetaling

24.779 DKR

ex moms

3 måneders ratebetaling

3 X 8.500 DKR

ex moms

HENRIK STAMPE

Salgsdirektør – Toogoodtogo.com

Tusinde tak for et lærerigt program. Super cool materiale og meget brugbart i min rolle som leder, sælger og formidler!

STEFAN YONG GILDHOFF

Når du står på scenen, vil du blive honoreret for dit mod. Folk i salen, ved selv hvor svært det er at stå der. Det giver respekt. Når du tager scenen får du også ekspert-status. Måske er der folk der ved mere end dig. Men “perception is reality” og scenen giver dig automatisk troværdighed og status.

Martina Banach

CEO & Designer – La Chance

Kan på det varmeste anbefale Thomas Rex Frederiksen. Han er en fantastisk coach og underviser. Tak for fremragende materiale og værktøjer.

Book en Gratis Session

Hvis en eller flere af følgende scenarier lyder bekendt…

 • Du oplever nervøsitet eller ubehag ved at skulle præstere eller præsentere
 • Du ønsker mere gennemslagskraft i din kommunikation eller lederskab
 • Dine præsentationer bliver ofte kedelige og mangler energi
 • Du ved ikke, hvordan du kan bruge stemmens virkemidler til at overbevise med
 • Du vil gerne have et stærkere og mere autentisk kropssprog
 • Du vil gerne være mere tydelig i dine budskaber
 • Du vil gerne have folk til at forstå dine idéer, huske dem og handle på dem
 • Du vil gerne lære at tjene penge på at tale
 • Du vil gerne lære at bruge den digitale scene – og skabe værdi foran kameraet og på SOME

Book en Gratis Session