FOREDRAG OM AYAHUASCA

Rejsen ind i sindet

Lær hvordan plantemedicin kan øge vores kollektive bevidsthed og skabe større livsglæde og indre fred.

Medicin for sindet
På dette foredrag vil du lære dels om plantemedicinen Ayahuasca, dens historie, effekten og anekdotiske beretninger om, hvorfor den er blevet så populær blandt et stigende antal vesterlændinge til at lindre sindet og den mentale tilstand, til at opnå dybere bevidsthed, indre fred og mere mening i livet.

Du vil også lære om ånden Madre, der ofte optræder i forbindelse med Ayahuasca ceremonier og høre live fortællinger om mødet med hende.

Du vil høre anekdotiske beretninger om tilblivelsen af Ayahuasca, hvordan det bruges og potentielle faldgruber.

Kan Ayahuasca og andre former for psykedelisk terapi bruges som supplement til psykofarmaka og traditionel samtalebåret terapi?

Foredraget afholdes af Bjarne Roursgaard og Thomas Rex Frederiksen i forening og foregår som en blanding af undervisning, anekdoter, dialog og øvelser. Det bliver et levende, spændende og involverende foredrag.

Du kan forvente at få flere nuancer på emnet Psykadelia og Ayahuasca end man ellers hører i den almene, og til tider intense debat om, hvorvidt plantemedicinen bør være lovlig eller ej.

Du vil høre personlige anekdoter og live beretninger fra mennesker, der er involveret i ceremonierne, om store oplevelser, forskrækkelser, ændrede bevidsthedstilstande, opkast, lykke, angst, spænding og større visdom

Bjarne Roursgaard er Danmarks førende Shaman med en årelang erfaring med Ayahuasca og psykadelia. Han er uddannet hos både The Ayahusca Foundation og Shipibo indianerne i Peru, hvor han årligt vender tilbage for at genbesøge sin uddannelse og lægge yderligere redskaber i værktøjskassen.

Bjarne er uddannet kemi-ingeniør, psyokoterapeut med speciale i traume-terapi, Hypnoterapeut samt spirituel trainer og body movement terapeut

Bjarne har arbejdet med personlig udvikling i mange år og har også studeret forskellige tantriske traditioner. Han tænker ud af boksen og er ikke bange for at prøve nye ting selv. Han har en sjælden evne til at se igennem forsvarsværker og masker og en evne til at ramme præcis den problemstilling der er, mens han udfører sit livsformål at hjælpe mennesker med at genfinde deres essens. Han har en meget rolig og autentisk energi omkring sig.

Performance Coach, mentaltræner og kommunikationsrådgiver Thomas Rex Fredriksen.

Få har haft så bred og dyb berøring med selvudviklingsbranchen som Thomas, og han har altid søgt nye strategier og redskaber der kan hjælpe sine klienter til større succes og lykke i livet.

Han har medstiftet reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld, teenage-camp konceptet True North og sidenhen stod han i spidsen for Nordens største selvudviklings-forum Speakers Club (i DK) og Elevate (I NO/SE). Siden 2017 har han drevet Academy for Public Speaking og thomasrex.dk

Thomas har en dyb forståelse for, hvad der holder folk tilbage, hvordan mennesker motiveres og udvikles bedst og hvordan uhensigtsmæssige vaner og adfærd kan ændres til vækst og succes.

Thomas har de senere år kastet sin kærlighed på Ayahuasca, som han oplever er en af de mest effektive tilgange til personlig transformation.

ÅBENT FOREDRAG – AYAHUASCA

Dato: 24 maj. 2023 – Kl: 17.30-19.30 | Adresse: Kbh. Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 Kbh V

Pris: Gratis