Own The Stage Online

Til dig, der gerne vil studere selv. I eget tempo og som ikke har behov for sparring, coaching eller live-træning. OTS basic giver dig adgang til +180 siders kompendium og 25 timers videotræning.

Alt sammen struktureret i 11 moduler, der dækker alle de væsentlige discipliner indenfor formidling fra scenen.

kr. 9.997

Ex. Moms

Faktura

Udfyld formularen og få tilsendt en faktura

*Faktturæn vil tilgængelig i din mail indbakke hurtigst muligt.

MODUL 1

Tal som en leder

Alt for mange ledere undlader at repræsentere sig selv og deres virksomhed på messer, konferencer, netværksmøder og seminarer og takker enten direkte nej til invitationer, undlader at opsøge mulighederne og tager ej heller initiativ til selv at arrangere events, hvor de kan levere deres budskab.

Lær om dette kæmpe store uforløste marked, og hvordan du kan bruge denne mulighed til at skabe ny vækt for dig og din virksomhed.

MODUL 2

Sådan vinder du publikum – uanset hvem du er

En af de klassiske fejl, som talere laver på scenen er, at de forsøger at være noget eller nogen, som de ikke er. I dette modul vil du bl.a. lære forskellen på inspiration og kopiering.

Lær at kortlægge dine styrker og svagheder som kommunikator og lær, hvordan du kan forstærke dine styrker og styre uden om dine svagheder.

MODUL 3

Setting the Stage

En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på – risikerer du i bedste fald at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig.

Lær de vigtigste spørgsmål, du skal stille, og forstå hvordan du kan styre din præsentation sikkert igennem hos enhver målgruppe.

MODUL 4

Retoriske Hemmeligheder

Politikere har brugt mange af disse kneb i årtier, i århundreder – ja lige siden oldtidens Grækenland. I dette modul lærer du nogle af de mest effektive retoriske greb – hvorfor de er så effektive, og hvordan du kan indarbejde dem i din egen tale.

MODUL 5

Sådan bygger du din tale

På dette modul vil vi arbejde med strukturen i talen, hvordan man definerer de enkelte elementer og sammensætter dem i en logisk rækkefølge.

Hvordan man kommer godt fra start og får publikum med sig og hvordan man runder sin tale af effektivt, så folk husker dig og handler på dit budskab.

MODUL 6

Leveringen

5,5 timer 08.30 – 14.00

På dette vigtige modul tager vi fat i alle de virkemidler, du som taler har at arbejde med fra scenen, når du leverer din tale.

Din stemme, dit kropssprog og gestik og hvordan du involverer publikum med øvelser, hvordan du læser publikum og hvordan du afholder en Q&A på den rigtige måde.

MODUL 7

Storytelling

Storytelling er en af de mest attraktive metoder at formidle på. Vel og mærket hvis gjort rigtigt og hvis de rigtige komponenter er med.

I dette modul lærer du om værdien af storytelling, du vil forstå forudsætningerne for at fortælle de gode historier og hvordan du gør. Du vil lære om forskellige typer af historier og hvordan de kan skabe værdi om dit brand og den virksomhed, du repræsenterer via storytelling.

MODUL 8

Death by Powerpoint

“Hver dag dør tusinder af budskaber ved powerpoint ulykker,” har en dansk retoriker sagt. Fra scenen i øvrigt. Det er svært at være uenig.

I dette modul vil vi beskæftige os med et af de største problemer, som ledere har i forbindelse med at tale fra scenen. Du vil forstå den rigtige måde at bruge slides og lære, hvordan du kan understøtte dine budskaber. Du vil lære at kombinere billeder med video og lyd, hvor det giver mening og du vil lære at tale helt uden slides og forstå, hvornår du ikke skal bruge dem overhovedet.

MODUL 9

Sådan sælger du fra scenen

Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Som leder må det aldrig bare handle om at skabe sympati eller underholde.

Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.

MODUL 10

Den vigtige forberedelse

En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på – risikerer du i bedste fald at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig.

Tilsvarende kan den rigtige forberedelse, brugen af nogle få strategier og øvelser betyde at du træder på scenen uden nervøsitet.

BONUSINDOLD

+180 Citater til brug i din præsentation

Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 180 quotes fra verdens-eliten af ledere og forretningsudviklere. Heriblandt Richard Branson og Tony Robbins.

Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne.

Book en Gratis Session

Hvis en eller flere af følgende scenarier lyder bekendt…

  • Du oplever nervøsitet eller ubehag ved at skulle præstere eller præsentere
  • Du ønsker mere gennemslagskraft i din kommunikation eller lederskab
  • Dine præsentationer bliver ofte kedelige og mangler energi
  • Du ved ikke, hvordan du kan bruge stemmens virkemidler til at overbevise med
  • Du vil gerne have et stærkere og mere autentisk kropssprog
  • Du vil gerne være mere tydelig i dine budskaber
  • Du vil gerne have folk til at forstå dine idéer, huske dem og handle på dem
  • Du vil gerne lære at tjene penge på at tale
  • Du vil gerne lære at bruge den digitale scene – og skabe værdi foran kameraet og på SOME

Book en Gratis Session