spiritual Leadership Camp

En 360 holistisk spirituel oplevelse

Dato: 1-4 maj 2025

4 dage med dyb selvindsigt, refleksion og spirituel ledelse.

En mental, fysisk, følelsesmæssig og ikke mindst social begivenhed pakket ind i smukke sansepåvirkninger, idylliske landlige omgivelser og dejlig mad.
Et terapeutisk, autentisk, sikkert og kærligt miljø, hvor du frit kan give slip, heale traumer, løfte din frekvens, omprogrammere din underbevisthed og integrere nye vaner, der skal tage dig til dine nye mål.

Dato: 1-4 maj 2025

1 BILLET - SUPER EARLY BIRD De første 10 billetter

8500DKK
 • eller 3 rater (instalments) of 3.500 dkk ex moms.

1 BILLET - EARLY BIRD frem til 30 juni

9500DKK
 • eller 3 rater of 3.700 dkk ex moms.

1 BILLET - SUPER EARLY BIRD De første 10 billetter ( 3 rater )

3000DKK
 • 3 rater ex moms.

1 BILLET - EARLY BIRD 3 rater frem til 30 juni

3700DKK
 • 3 rater ex moms.

Udtalelser fra tidligere deltagere på campen

I har skabt en scene jeg sent vil glemme❤️ har aldrig oplevet så meger kærlighed og forløsning på så stærk vis. Oplevelsen var så stærkt, at selv en skaldet håndværker med tusser fra Amager, kan bryde helt sammen og blive genfødt ny. Bjarnes fede mantraer og Synes englestemme gav mig en genfødsel på ny❤️❤️. Thomas evne til at samle alle trådene og binde det hele sammen med sine ledelses og målstyring workshops.

Jeg svæver stadig, men kun fordi i har lært mig at flyve❤️❤️Irake

Gilbert Sobota Gilbert Sobota
Waaaaaaaauw!?! 🌿🔥✨🤩❣️

Do you know how sometimes we have these magical experiences that cannot be described in words? ✨🥰

This 4 day spiritual leadership camp was just that! ✨

I’ve been to sooo many wonderful and amazing retreats and inner journeys throughout the last 9 years. 🙏

This is the one I will always remember as the ultimate and biggest breakthrough ❤️

Thomas created the perfect space for personal leadership, spirituel growth & trauma release.

❣️ I feel so much love and cohesion!

If you’re ever in need for some deep soul-searching I HIGHLY recommend this Spiritual Leadership camp. ❤️

Nita JohannesenNita Johannesen
4 days of pushing boundaries; expanding my horizon; deeping my understanding of my surroundings and myself; connecting and reconnecting with people, nature and beyond.

I woke up this morning with a renewed sense of gratitude for both all the big and and all the small things in life.

Much is yet to be done. I am humble, grateful and curious of what comes next.

The journey continues. And I feel ready for it.

I can honestly say that if you are curious on spirituality and dare to look into yourself, then you should definitely try ayahuasca!! Thank you Thomas Rex Frederiksen, Bjarne, Synne and the entire team and fellow travellers for making it possible. ❤️

Aho

Niels BojsenNiels Bojsen
Det er da bare det vildeste og mest givende retreat, jeg nogensinde har deltaget på!
Egentligt kan ord slet ikke beskrive det. Men jeg vil forsøge alligevel.

Sammenhold, kærlighed, dyb kontakt med en selv/ min sjæl. Jeg tog en masse dybe indsigter med mig fra retreatet. Og jeg vil gå så langt at sige, at nu ser jeg og forstår jeg meningen med livet og mit eget livsformål fordi det kom til mig så soleklart under en af ceremonierne på retreatet. Det betyder bl.a. at jeg er klar til at folde mit arbejdsliv ud med en hel anden intensitet og klar retning end nogensinde tidligere. Stor tak fra hjertet til Thomas og de andre helt igennem fantastiske guides, der var med til at gøre retreatet til et trygt rum.

Jeg skal med igen.

Lene MondrupLene Mondrup, HR Professionel, Selvstændig virksomhed
Spiriual Leadership Camp har for mig været en øjenåbner ind til bevidstheden, styrket min åndelighed på mange måder og givet mig et glimt af hvad vi mennesker kan opnå hvis vi åbner vores hjerter og sjæle. Det er takket være de utrolig dejlige mennesker der stod bag og de fantastiske sjæle der deltog. Hver og en gav oplevelsen et skub i den rigtige retning på den rejse vi nu har taget sammen. Af hjertet tak til for en helt fantastisk retræte og spirituel rejse. Vi ses til SLC 24
René LodallRené Lodall
Spiritual Leadership Camp var en fuldstændig magisk og gennemført oplevelse! Spiritualitet og personlig udvikling kombineret med en handlingsorienteret og konkret tilgang til integration ved blandt andet at slutte dagene af med en goalmappingsession.

Oplevelsen er noget af det smukkeste, jeg har oplevet og delt med andre mennesker, og jeg føler mig så beriget på så mange plan. Programmet var frit, og det var muligt at vælge aktiviteter til, så det passede perfekt til ens egne behov. Sjældent har jeg været omgivet af så kompetente, ressourcestærke og omsorgsfulde mennesker i form af guides, facilitatorer og øvrigt personale. Det får mine varmeste anbefalinger at berige sig selv med sådan en oplevelse.

Pernille Albæk MøllerPernille Albæk Møller
Det var ubetinget den største spirituelle oplevelse i mit liv. To te ceremonier indenfor få dage åbnede og healede gammel sorg og traumer, og SÅ meget faldt på plads inden i mig som det fineste puslespil.

Menneskene, musikken, energien, kærligheden – jeg er fyldt op af taknemmelighed i mit helt åbne hjerte 💖 Tak til alle som hjalp mig i processen – og tak til dig Thomas for dit kæmpe mod til at arrangere et så stort og komplekst event. Aho 🙏

Jeanne HelstedJeanne Helsted
Spiritual Leadership Camp har været mit livs (indtil videre) mest transformerende retreat. Hele formatet var så gennemført med kropsterapi og workshops, der støttede op og integrerede rejserne endnu dybere.

Jeg er så taknemlig og overvældet over, hvor ekspanderende plantemedicin og et understøttende, kærligt fællesskab kan være ❤️

Jeg har allerede tilmeldt mig SLC 2024, og glæder mig! 🚀

Eva Miriam HansenEva Miriam Hansen
Vokset op i den jyske muld og gerne meget solidt plantet i jorden, har jeg sgu altid været lidt skeptisk overfor det spirituelle. Har syntes det var lidt noget pjat. Dette er klart gjort til skamme den dag i dag og ser helt omvendt på det. Der er klart en forskel i min egen selvopfattelse af spiritualitet efter den første te-ceremoni i Vedbæk og endnu mere efter denne weekend på Lolland. Det har været en meget prisværdigt rejse. Meget stor taknemlighed til teamet bag samt de søde mennesker jeg har mødt Det skal helt sikkert prøves igen.
Peter BojsenPeter Bojsen

Indhold

Disse workshops, ceremonier og andre aktiviteter vil indgå i Spiritual Leadership Camp.
Alle aktiviteter er frivillige og tilvælges efter behov og temperament.

v

Te-ceremonier

De shamanistiske te-ceremonier er kernen i Spiritual Leadership Campen. Ceremonierne er baseret på Shipibo traditionerne og ledes af Danmarks mest erfarne Shaman og andre trænede Shipibo shamaner og erfarne guides.

Disse fortryllende og sindsudvidende rejser understøttes af skøn live musik, af Icaros og andre medicinske sange.

Her lægger vi fundamentet og skaber den dybe visuelle og følelsesmæssige bevidsthed, der er med til at kortlægge skjulte vaner og uhensigtsmæssig adfærd.

Der er 2 Shamanistiske te-ceremonier under Campen – en dags ceremoni og en aften ceremoni.

Breathwork Workshop

Bevidst og kontrolleret respiratorisk arbejde, der ilter og renser blodet, øger vores kardiovaskulære helbred, accelererer vores hormonproduktion og forstærker den rejse, som er påbegyndt under te-ceremonien.

Denne workshop ledes af Performance Coach Thomas Rex Frederiksen og har titlen ”Expanding your capacity”

På denne workshop vekselvirker vi mellem hyperventilering (hypercapnia) og vejrhold (hypocapnia). Vi bygger langsomt og gradvist kapaciteren op, mens hver en celle i kroppen aktiveres og DMT frigøres fra pinealkirtlen og genskaber nogle af visionerne og følelserne fra te-ceremonien dagen før.

Breathwork workshops

NSP Workshop

NSP træning er et system, der hjælper mennesker med at lære at programmere deres nervesystem til at fungere optimalt, så vi kan præstere bedre i livet, håndtere pres i hverdagen og blive mere nærværende og fokuserede i alt, hvad vi gør.

“NSP” står for NerveSystemsProgrammering og “træning” beskriver tilgangen og mentaliteten bag systemet. Vi programmerer nervesystemet igennem breatwork og træning af andre teknikker, der aktiverer hele nervesystemet, så vi kan bruge redskaberne i hverdagen og dermed ændre grundlæggende på hvordan nervesystemet reagerer på triggers i vores liv. Gennem træningen kan vi ændre dybtliggende adfærd og gamle mønstre i den nye retning, vi ønsker.

Denne workshop, der ledes af Performance Coach og kropsterapeut Aske Ludvig Rask har titlen ”Livet efter mødet med ånden” og fokus er på programmering af vores nervesystem, og hvordan vi kan integrere ånden i vores liv.

Sound Healing Ceremoni

Meditativ ceremoni, der understøttes af magiske toner fra mange forskellige syngeskåle

En fuldstændig fortryllende oplevelse, hvor kroppens vibrationer allignes til lydtæppet og man opnår en tranchelignende tilstand.

Mind To Body Session

Bevægelsesøvelser, der har til formål at ryste holdet sammen og starte processer, men fra kroppen. Systemet bevidstgør systemer man har, som senere kan bruges i te-ceremonierne.

Inspireret af Alexander Lowens arbejde med bioenergi og psykoterapi.

Kropsterapi & healing

Deltagerne har adgang til min. 2 forskellige behandlinger i løbet af Campen. Vi har nøje udvalgt terapeuterne efter deres evne til at forstærke det traumeforløbsende arbejde, som te- og breathwork-ceremonierne har igangsat.

Teamet vil bestå af 5 forskellige terapeuter der byder på healing, kraniosakral og refleks terapi, TRE og Body SDS

Kropsterapi
Fire and ice challenge

Fire & Ice Challenge

Is og varme er og bliver noget af det mest effektive, som du kan udsætte din krop for ift. at smide fedt, styrke dit immunforsvar og forbedre dit humør. Fordelene er mange. Denne mentale udfordring honoreres med en saunagus og et brandvarmt vildmarksbad.

Medicinsk Dampbad

Vi fylder saunaen med vores egne medbragte kar og helende og beroligende planter. Et varmt dampbad efter en lang dag med ceremonier og dyb selvudvikling er en dejlig måde at åbne porerne, forbedre blodgennemstrømningen, fremme frigivelse af toksiner og falde til ro på.

Integration & Goal Mapping Session

Op mod 70% af det vi lærer glemmer vi indenfor 24 timer. Det har den tyske forsker Ebinghaus til rigelighed dokumenteret. Den GODE nyhed er, at vi kan gøre noget ved det.

EMOTION + FACTS = LONG TERM MEMORY.

Vi arbejder metodisk med at aktivere alle deltagernes sanser massivt. Vi bruger mange forskellige læringsstile og appellerer til alle de forskellige intelligensformer i den tilgang, vi benytter.

Resultatet er massiv følelsesmæssig involvering, stærkere hukommelse og en stærk lyst og vilje til at tage handling og energien til at understøtte forandringsarbejdet.

Det betyder dog ikke, at forandringer sker af sig selv. Denne Camp er ikke et quick fix eller en magic pill. Men det er en kraftig mental og følelsesmæssig accelerator for forandring.

Men du skal stadig selv tage handling. Denne session har derfor til formål at få indsigter og intentioner oversat til mål, delmål og konkrete adfærdsændringer.

GOAL Mapping-værktøjerne skaber en visuel og følelsesmæssigt forankring for vores rejse fremadrettet og lærer os strategier til at holde fast, når hverdagen rammer os. Facilitatorer: Thomas Rex & Bjarne Roursgaard.

Yoga & meditation

Fredag, lørdag og søndag morgen efterfølges morgenbadningen af yoga eller meditation træning enten på Inspirationscenteret eller på den nærliggende Brandholm Strand.

Disse sessioner ledes af den erfarne indtruktør i vedisk meditation Anne-marie Curry.

Strategisk Networking

Strategisk Networking – Hvem bruger du din tid på? Og hvorfor?

En workshop spækket med passion, konkrete værktøjer, øvelser og strategiarbejde. Forstå hvorfor relationer altid vil være en af de vigtigste veje til nye kunder, større omsætning, bedre finansieringen og nye markeder.

Typisk har kun 2-5% af en given gruppe mennesker en strategisk tilgang til deres netværk. De fleste tager det sådan lidt som det kommer – til trods for at de selvsamme mennesker mener at networking er mindst ligeså vigtigt som salg, marketing eller økonomistyring.

Naturterapi

Under denne session benytter vi naturen som en ramme for at gestalte sin intention. Om at materialisere sin intention vha et naturobjekt. Naturen på Lolland er ganske enestående og byder på rige muligheder for sanseligt arbejde.

Det handler om at sætte ord og form på sin bevidsthed.

Naturterapi

TRE – Tension and Trauma Releasiong Exercises

På denne workshop undervises i TRE.

Tension & Trauma Releasing Exercises – også kaldet TRE® er en simpel serie af syv fysiske øvelser, der hjælper kroppen i at frigive dybe mønstre af stress, angst, traumer, reducere fysiske spændingsmønstre og genoprette balancen i et dysreguleret nervesystem. Herved øges fysisk og psykiske velvære.

Bålceremoni

Vi sender ikke heksen til bloksbjerg. Men manifesterer i stedet vores dybeste ønsker og sender dem ud i universet, mens vi samles rundt om bålet til en dejlig visuel meditativ session.

Own The Stage

Thomas er en af Danmarks mest erfarne ledelses og business coaches og på denne workshop er fokus på Strategisk Formidling, Strategisk Networking, Salg & Pitch eller andet.

Morgenbadning

Hver morgen indledes med frivilling morgenbadning kl. 07.15 på den nærliggende Bandholm strand. En dejlig forfriskende og sjov start på dagen

Program

Spiritual Leadership Camp

Torsdag 1 maj

 • 10.00-10.30: Ankomst & check ind
 • 10.30-13.30: Åbningscirkel
 • 13.30-14.30: Te pause med let anretning
 • 14.30-16.00: Mind to body session
 • 16.00-17.00: Klargøring til ceremoni
 • 17.00- nat: Te-ceremoni

Fredag 2 maj

 • 07.15-07.45: Morgenbadning
 • 08.00-09.00: Yoga session
 • 09.15-09.30: Familiemøde
 • 09.30-10.30: Morgenmad
 • 10.30-14.00: Sharing
 • 14.00-15.00: Frokost
 • 15.00-17.30: Livet efter Aya – Breathwork session
 • 17.30-18.00: The pause
 • 18.00-19.00: Naturterapi / Business Class

 • 19.30-20.30: Middag
 • 20.30- 21.30: Bålceremoni

 • 21.00 – : Isbad, sauna, vildmarksbad, medicinsk dampbad + fri leg

Lørdag 3 maj

 • 07.15-07.45: Morgenbadning på Bandholm strand

 • 08.00-09.00: QiGong træning
 • 9.15-09.30 Familiemøde
 • 10.30-17.30: Te-ceremoni
 • 20.00-21:00: Aftensmad
 • 21.00- … : Kropsterapi, sauna, medicinsk dampbad, isbad, vildmarksbad.

Søndag 4 maj

 • 07.15-07.45: Morgenbadning på Bandholm strand

 • 08.00-09.00: Gong bad & musik terapi

 • 09.15-09.30: Familiemøde
 • 09.30-10.30: Morgenmad
 • 10.30-12.00: Emotional Empowerment Breathwork session
 • 12.00-14.00: Juice-session, frokost.
 • 14.00-19.00: GOAL Mapping session og integration
 • 19.00-19.30: Kiss & goodbye

Udover de skemalagte tidspunkter for Krospterapi, vil der være yderligere mulighed for kropsterapi sessions ila de 4 dage!

Hvorfor skal du overveje at deltage?

Spiritual Leadership Camp er relevant:

 • For dig, der søger et stærkere autentisk og spirituel lederskab

 • Hvis du gerne vil tage din selvindsigt og -forståelse til et helt nyt niveau

 • For dig der søger større ro, selvaccept og -kærlighed i dit liv

 • Hvis du har uforløste traumer, sår eller andet der har været gemt under gulvtæppet

 • For dig der gerne vil lære at omprogrammere din underbevidsthed

 • Hvis du gerne vil løfte din vibration og spænding og forstærke din tiltrækningskraft.

 • For dig der søger større mening, mere passion og klarere retning i tilværelsen

 • Hvis du ønsker at skabe relationer med ligesindede spirituelle ledere

 • Hvis du ønsker konkrete redskaber, du kan benytte i hverdagen til at skabe større mærkekraft, mindfulness og forstærket immunforsvar

 • Hvis du bare ønsker en magisk, sanselig og smuk oplevelse

 • Hvis du ønsker stærke redskaber til at øge dit netværk og dit personlige lederskab

Fysiske Rammer

Spiritual Leadership Camp afvikles i smukke, idylliske rammer midt i den smukke natur på Lolland, lidt uden for Maribo. Tæt til skov og vand og med enestående muligheder for at træde helt ud af den travle hverdag.

Par kan få et dobbeltværelse for sig selv.

Er man tilmeldt som enkeltperson bor man i udgangspunktet som om vi godt kan lide hinanden. Det kommer vi under alle omstændigheder til ret hurtigt.

Det vil sige 2 personer per værelse.

Hvis man (uanset årsag) ønsker at have eneværelse vil der være et begrænset antal værelser, der kan indrettes til enkeltværelser mod et lille merløb på kr. 300 pr. nat.

Mød Teamet

Teamet består af 13-17 spirituelle sjæle
shamaner, guides, leadership coaches, terapeuter, behandlere og hjælpere

Bjarne Padavaya Roursgaard

Bjarne Roursgaard har gennemført kurset “Advanced Curandero Initiation Course” i Perus regnskov og tager hyppigt tilbage til Peru for at studere Shipibo traditionen og fortsætte sin træning og personlige udvikling.

Han har af Shipiboerne modtaget navnet Showanbeso. Foruden træningen i regnskoven har Bjarne også fulgt en ny tids shaman træning hos Shamanhulen i Danmark. Bjarne har afholdt flere hundrede te-ceremonier.

Thomas Rex Frederiksen

Mental træner, Business Mentor, Executive Coach og Speaker Trainer. Netværksdirektør og foredragsholder m.v.

Få mennesker i Danmark har haft så bred og dyb berøring med leadership og selvudviklingsbrancen som Thomas Rex Frederiksen. Som medstifter af kursusvirksomheden Microworld tilbage i 1996, teenage-camp konceptet True North tilbage i 2006, Speakers Club i 2008, Elevate i Norge i 2013, Academy For Public Speaking i 2018, Spirituel Ledelse i 2020 og Mens Mastery i 2023 har Thomas genereret en unik erfaring.

Dette har givet en bred og dyb indsigt i hvad lederskab er, og hvad der holder folk tilbage. Thomas har opbygget stor viden om folks forskelligheder – styrker, talenter, svagheder, læringsstile, intelligenser og hvordan disse bedst motiveres, og hvordan uhensigtsmæssige vaner og adfærd kan ændres til vækst og succes. Hvordan folk kan blive den bedst mulige version af sig selv.

Brian Mortensen

Brian Mortensen har gennemført kurset “Advanced Curandero Initiation Course” i Perus regnskov tilbage i oktober og november 2023. Har arbejdet med ceremonier siden 2022. Han har af Shipiboerne modtaget navnet Reishin Rawa. Han er ved at uddanne sig som Spirituel Integrativ Krops- & psykoterapeut

Han har af Shipiboerne modtaget navnet Showanbeso. Foruden træningen i regnskoven har Bjarne også fulgt en ny tids shaman træning hos Shamanhulen i Danmark. Bjarne har afholdt flere hundrede te-ceremonier.

Aske Ludvig Rask

Aske Ludvig Rask

Performance og stresscoach, har personligt flere års erfaring med shamanistisk te ceremonier og brugen af det i gennembrud til personlig udvikling. Dette har han forlænget til sine klienter på samme rejse med særligt fokus på, hvordan det shamanitiske ritual mest optimalt er katalysator for den enkeltes udvikling.

Han har i øvrigt udviklet NSP træning, som du vil lære mere om i Livet efter Aya.

Kort sagt hjælper han mennesker med at omprogrammerer sit nervesystem for bevidst at ændre fastgroede handlemønstre.

Dina Alim

Dina Alim er uddannet sygeplejerske, Reiki Master og Intuitiv healer og driver til dagligt Dinas Energi

Anne-marie Curry

Lærer i vedisk meditation og sygeplejerke. Hjælper gennem sit virke ledere og deres organisationer med at udvikle stærke værktøjer og teknikker til både at forebygge og håndtere stress. Og til at skabe et stærkere mentalt beredskab.

Anne-maries Tedx talk;

 

Rasmus Kristensen

Uddannet Manuvisionbehandler i 2013. Manuvision kropsbehandling afhjælper både fysiske og psykiske belastningsreaktioner. Behandlingen fokuserer på at genskabe vitalitet og balance i både krop og sind.

Rasmus Kristensen
Klaus Löhrer

Klaus Löhrer

Uddannet ved det Rytmiske og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Tidligere ansat som basunist i DR Bigband.

Bachelorgrad i tibetansk sprog og kultur, traumeterapeut og åndedrætsterapeut som ansat i psykiatrien i Region H. Arbejdet med musik til meditation, yoga og ceremoniel brug, som naturlig forlængelse af mange års terapi, selvudvikling og spirituel vækst.

Spirituel Leadership Camp

2-5 may 2024

Tilmeld dig i dag

1 BILLET

10500DKK
 • eller 3 rater (instalments) of 3.600 dkk ex moms.

2 BILLETTER

19500DKK
 • eller 3 rater of 6.650 dkk ex moms.

Udtalelser

I har skabt en scene jeg sent vil glemme❤️ har aldrig oplevet så meger kærlighed og forløsning på så stærk vis. Oplevelsen var så stærkt, at selv en skaldet håndværker med tusser fra Amager, kan bryde helt sammen og blive genfødt ny. Bjarnes fede mantraer og Synes englestemme gav mig en genfødsel på ny❤️❤️. Thomas evne til at samle alle trådene og binde det hele sammen med sine ledelses og målstyring workshops.

Jeg svæver stadig, men kun fordi i har lært mig at flyve❤️❤️Irake

Gilbert Sobota Gilbert Sobota
Waaaaaaaauw!?! 🌿🔥✨🤩❣️

Do you know how sometimes we have these magical experiences that cannot be described in words? ✨🥰

This 4 day spiritual leadership camp was just that! ✨

I’ve been to sooo many wonderful and amazing retreats and inner journeys throughout the last 9 years. 🙏

This is the one I will always remember as the ultimate and biggest breakthrough ❤️

Thomas created the perfect space for personal leadership, spirituel growth & trauma release.

❣️ I feel so much love and cohesion!

If you’re ever in need for some deep soul-searching I HIGHLY recommend this Spiritual Leadership camp. ❤️

Nita JohannesenNita Johannesen
4 days of pushing boundaries; expanding my horizon; deeping my understanding of my surroundings and myself; connecting and reconnecting with people, nature and beyond.

I woke up this morning with a renewed sense of gratitude for both all the big and and all the small things in life.

Much is yet to be done. I am humble, grateful and curious of what comes next.

The journey continues. And I feel ready for it.

I can honestly say that if you are curious on spirituality and dare to look into yourself, then you should definitely try ayahuasca!! Thank you Thomas Rex Frederiksen, Bjarne, Synne and the entire team and fellow travellers for making it possible. ❤️

Aho

Niels BojsenNiels Bojsen
Det er da bare det vildeste og mest givende retreat, jeg nogensinde har deltaget på!
Egentligt kan ord slet ikke beskrive det. Men jeg vil forsøge alligevel.

Sammenhold, kærlighed, dyb kontakt med en selv/ min sjæl. Jeg tog en masse dybe indsigter med mig fra retreatet. Og jeg vil gå så langt at sige, at nu ser jeg og forstår jeg meningen med livet og mit eget livsformål fordi det kom til mig så soleklart under en af ceremonierne på retreatet. Det betyder bl.a. at jeg er klar til at folde mit arbejdsliv ud med en hel anden intensitet og klar retning end nogensinde tidligere. Stor tak fra hjertet til Thomas og de andre helt igennem fantastiske guides, der var med til at gøre retreatet til et trygt rum.

Jeg skal med igen.

Lene MondrupLene Mondrup, HR Professionel, Selvstændig virksomhed
Spiriual Leadership Camp har for mig været en øjenåbner ind til bevidstheden, styrket min åndelighed på mange måder og givet mig et glimt af hvad vi mennesker kan opnå hvis vi åbner vores hjerter og sjæle. Det er takket være de utrolig dejlige mennesker der stod bag og de fantastiske sjæle der deltog. Hver og en gav oplevelsen et skub i den rigtige retning på den rejse vi nu har taget sammen. Af hjertet tak til for en helt fantastisk retræte og spirituel rejse. Vi ses til SLC 24
René LodallRené Lodall
Spiritual Leadership Camp var en fuldstændig magisk og gennemført oplevelse! Spiritualitet og personlig udvikling kombineret med en handlingsorienteret og konkret tilgang til integration ved blandt andet at slutte dagene af med en goalmappingsession.

Oplevelsen er noget af det smukkeste, jeg har oplevet og delt med andre mennesker, og jeg føler mig så beriget på så mange plan. Programmet var frit, og det var muligt at vælge aktiviteter til, så det passede perfekt til ens egne behov. Sjældent har jeg været omgivet af så kompetente, ressourcestærke og omsorgsfulde mennesker i form af guides, facilitatorer og øvrigt personale. Det får mine varmeste anbefalinger at berige sig selv med sådan en oplevelse.

Pernille Albæk MøllerPernille Albæk Møller
Det var ubetinget den største spirituelle oplevelse i mit liv. To te ceremonier indenfor få dage åbnede og healede gammel sorg og traumer, og SÅ meget faldt på plads inden i mig som det fineste puslespil.

Menneskene, musikken, energien, kærligheden – jeg er fyldt op af taknemmelighed i mit helt åbne hjerte 💖 Tak til alle som hjalp mig i processen – og tak til dig Thomas for dit kæmpe mod til at arrangere et så stort og komplekst event. Aho 🙏

Jeanne HelstedJeanne Helsted
Spiritual Leadership Camp har været mit livs (indtil videre) mest transformerende retreat. Hele formatet var så gennemført med kropsterapi og workshops, der støttede op og integrerede rejserne endnu dybere.

Jeg er så taknemlig og overvældet over, hvor ekspanderende plantemedicin og et understøttende, kærligt fællesskab kan være ❤️

Jeg har allerede tilmeldt mig SLC 2024, og glæder mig! 🚀

Eva Miriam HansenEva Miriam Hansen
Vokset op i den jyske muld og gerne meget solidt plantet i jorden, har jeg sgu altid været lidt skeptisk overfor det spirituelle. Har syntes det var lidt noget pjat. Dette er klart gjort til skamme den dag i dag og ser helt omvendt på det. Der er klart en forskel i min egen selvopfattelse af spiritualitet efter den første te-ceremoni i Vedbæk og endnu mere efter denne weekend på Lolland. Det har været en meget prisværdigt rejse. Meget stor taknemlighed til teamet bag samt de søde mennesker jeg har mødt Det skal helt sikkert prøves igen.
Peter BojsenPeter Bojsen