PEPTALKS & TEAMBUILDING

INDIVIDER VINDER KAMPE, TEAMS VINDER MESTERSKABER

Det kræver mere end individuelle talenter at komme til tops – det kræver vinderteams.

Peptalks & teambuilding

Det er ikke nok at have et hold af dygtige og talentfulde medarbejdere. Skal I opnå succes, kræver det, at I arbejder sammen som et team – et vinderteam.

Thomas har en meget alsidig baggrund og har arbejdet med selvudvikling og formidling i 25 år. Hans erfaringer som iværksætter, performance-coach, mentaltræner og underviser i ledelse, networking, personlig udvikling og spiritualitet blandes godt og grundigt sammen i hans peptalks og teambuilding.

Sammen med hans team tilbyder han følgende løsninger, som leveres til lederteams, salgsteams og andre grupper af medarbejdere, der har behov for at løfte energien, skabe sammenhold og bryde vanen.

 

Lidt om Thomas

Få mennesker i Danmark har haft så bred og dyb berøring med leadership og selvudviklingsbrancen som Thomas Rex Frederiksen.

Som medstifter af kursusvirksomheden Microworld tilbage i 1996, teenage-camp konceptet True North i 2006, Speakers Club i 2008, Elevate i Norge i 2013, Academy For Public Speaking i 2018, Next Generation Mindfulness i 2020 og senest Spirituel Ledelse, har Thomas genereret en bredt sammensat erfaring og indsigt i hvad lederskab er, og hvad der holder folk tilbage.

Thomas har opbygget stor viden om folks forskelligheder – styrker, talenter, svagheder, læringsstile, intelligenser, hvordan mennesker bedst motiveres, og hvordan uhensigtsmæssige vaner og adfærd kan ændres til vækst og succes. Hvordan folk kan blive den bedst mulige version af sig selv.