Workshops

Mød to af Danmarks dygtigste leadership trænere, når de på disse månedlige workshops i House Of Visions introducerer dig til en lang række af de vigtigste strategier, metoder og hacks vi som mennesker skal kunne mestre, hvis vi vil kunne lede os selv – uanset du er ejerleder eller leder. Kim Kampp og Rex Frederiksen har tilsammen 40 års erfaring som undervisere indenfor lederskab og selvudvikling og begge har etableret og solgt adskillige virksomheder. Læs mere og tilmeld dig her.

Kontakt mig

Om Thomas Rex Frederiksen

Ledelses Coach og Business Mentor

Få mennesker i Danmark har haft så bred og dyb berøring med uddannelses og selvudviklingsbrancen som Thomas Rex Frederiksen har haft. Som medstifter af kursusvirksomheden Microworld tilbage i 1996, teenage-camp konceptet True North tilbage i 2006, Speakers Club i 2008 og Elevate i Norge i 2013 har Thomas genereret en unik erfaring. Dette har givet en indsigt i hvad lederskab er, og hvad der holder folk tilbage. Thomas har undervist med og lært fra mere end 300 af Danmarks og udlandets største eksperter indenfor Personligt Lederskab og har en unik viden om, hvordan folk kan motiveres og hvordan uhensigtsmæssige vaner og adfærd kan ændres til vækst og succes. Hvordan folk kan blive den bedst mulige version af sig selv.

Kim Kampp

Om Kim Kampp

Sales Director & Business Strategist

Kim Kampp er en af Danmarks dygtigste coaches og har hjulpet hundredvis af mennesker og virksomheder gennem hans mangeårige virke både i og udenfor Danmark. Kim er ligeledes forfatter og stifter af de 2 banebrydende coaching systemer Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset ligesom han står bag det populære træningssprogram S.O.S. Sandheden om Salg. Udover sin virksomhed House og Visions har han startet 14 andre virksomheder og bliver ofre brugt som træner og coach for en række udenlandske konsulenthuse samt indenfor interim management ofte i forbindelse med turn-arounds og vækstvirksomheder.

Owning The Stage workshops

Lær at mestre det simple system til at nå dine mål – igen og igen

GOAL MAPPING er et enkelt og visuelt målsætningssystem, det er designet til at programmere hjernen til at gå 100 % efter dine mål. Goal Mapping aktiverer både den systematiske, strukturerede og den kreative, innovative del af hjernen. Ved at bruge Goal Mapping kan du udnytte mere af hjernens potentiale og derigennem skabe endnu bedre resultater i dit liv.

Læs mere og tilmeld dig her

Goal Mapping

Lær at mestre det simple system til at nå dine mål – igen og igen

GOAL MAPPING er et enkelt og visuelt målsætningssystem, det er designet til at programmere hjernen til at gå 100 % efter dine mål. Goal Mapping aktiverer både den systematiske, strukturerede og den kreative, innovative del af hjernen. Ved at bruge Goal Mapping kan du udnytte mere af hjernens potentiale og derigennem skabe endnu bedre resultater i dit liv.

Læs mere og tilmeld dig her

Det mentale kompas

Indsigt – Udvikling – Organisering

Det at kunne forstå en anden persons adfærd, motiver, behov, værdier og indvirkningen på livets udfordringer er essentielt for alle. Foredraget dykker ned bagved de mange test og adfærdsmodeller, du har set eller benyttet og finder frem til, hvad der i princippet motiverer din egen og andres adfærd. Det Mentale Kompas er derfor samtidig et enestående redskab til at finde retning i dit liv. Uanset om du søger noget nyt, vil skifte kurs eller er ved at afslutte en fase i dit liv. Udover denne personlige udviklingsproces giver foredraget dig en masse teknikker og redskaber der er bygget op omkring en række førende psykologiske teorier og ”best practice” sammenfattet i en ny og revolutionerende metodik og skabelon.

Foredraget er en kombination af viden, færdigheder og en personlig proces, hvor du blandt andet får mulighed for at:

  • Afdække din egen og andres situation og motiver
  • Klarlægge dine håb og drømme
  • Sætte mål der understøtter dine værdier og behov
  • Planlægge din hverdag ud fra, hvad der motiver dig

Læs mere og tilmeld dig her

Strategisk Networking

Synlig succes igennem relationsopbygning

Et inspirationsarrangement spækket med passion, konkrete værktøjer, øvelser og strategiarbejde. Forstå hvorfor relationer altid vil være en af de vigtigste veje til nye kunder, større omsætning, lavere churn, finansieringen og nye markeder. Du vil blive inspireret til at udvide og aktivere dit ”sovende” netværk gennem en strategisk tilgang og du vil lære, hvordan du kan fastholde og pleje dit eksisterende.

Læs mere og tilmeld dig her

The Compound Effect

Endelig – den simple formel til succes

Sorry, men der er intet quick fix, ingen “secret” eller magisk pille du kan tage for at få succes. The compound effect er den sikre vej til succes og handler i al sin enkelthed om, at større resultater bliver skabt af små indsatser – gjort mange, mange gange. Det er de små ting, vi foretager os hver måned, hver uge, hver dag, hver time, som former os og som afgør, hvor vi havner i livet. The Compound effect handler også om at du ikke kan forbedre noget du ikke kan måle og at alt der sker for dig er dit ansvar – uanset hvor urimeligt det kan virke.

Læs mere og tilmeld dig her

Personlig Effektivitet

Tiden er vores vigtigste ressource – hvordan får du mere af den?

Vi kender det alle. Kl. er 17.00 – hvor blev dagen af? På denne workshop tager vi fat om en af de største problemer vi alle kæmper med. For lidt tid – eller rettere, hvordan vi vælger at bruge den. Du vil lære at få overblik, prioritere, outsource og tage handling uden forsinkelse, samt arbejde og organisere ud fra dine motiverende behov. Personlig effektivitet er en af de vigtigste kompetence i dit personlige lederskab – uden tid er det meget svært at få plads til nye udvikling.

Læs mere og tilmeld dig her