Om Thomas

Speaker, Business Mentor, Executive Coach og Speaker Trainer

Bag om Thomas privat

Jeg har altid haft det svært med autoriteter – i alle afskygninger. Jeg var en af de børn, som havde svært ved at sidde stille og var mere fokuseret på at sjov og ballade end på undervisningen. Jeg brugte som konsekvens deraf også mere tid udenfor døren end i selve klasselokalet, og jeg må have kostet mine forældre mange grå hår og bekymringer. Nogle få af mine lærere formåede dog at fange min interesse og i disse fag ekselerede jeg. Samlet set var mit skolemæssige udbytte nok temmelig leverpostej – men senere fandt jeg ud af, at vores egentlige uddannelse heldigvis først for alvor starter den dag, vi forlader skolen.

Vores skolefærdigheder er fundamentet, men udviklingen af vores personlige lederskab, vores identitet og definitionen af vores livsmål, værdier og leveregler er en livslang proces. Jeg mener, at alt for mange stopper deres uddannelse/udvikling for tidligt – og hvis du ikke udvikler dig så risikerer du at gå i stå, at afvikle du dig.

Thomas Rex Frederiksen

Professionelle karriere

I dag fungerer jeg som mental-træner, business-mentor og performancecoach med fokus på leadership og formidling fra scene.

Jeg har en baggrund som serie-iværtsætter – de sidste 25 år med fokus på træning og udvikling af mennesker.

Jeg havde i 10 år det daglige ansvar for Skandinaviens største medlembaserede klub for ledere, ejerledere, iværksættere og andre som gerne vil tage ansvar for deres Personlige Lederskab. Den hed Speakers Club i Danmark og Elevate i Norge/Sverige. Jeg solgte virksomheden i april 2017.

Derigennem er jeg formentlig blandt de mennesker i Danmark, der har hørt, analyseret og givet feedback på flest foredrag.

Jeg har været så priviligeret at dele scene med mere end 400 af Nordens og verdens dygtigste ledere, eksperter, motivational speakers og foredragsholdere. Dertil har jeg lyttet til et hav af andre potentielle foredragsholdere fra hele verden i min screening efter de bedste til mine workshops, konferencer og seminarer rundt om i Skandinavien.

Alle de redskaber, successtrategier og hacks jeg lærte igennem mit arbejde med verdens dygtigste coaches og ledere – folk som Tony Robbins (som jeg var agent for i 6 år), Keith Cunningham, Brian Tracy, Janet Attwoord, Brendon Burchard, Brian Mayne, Darren Hardy og mange mange flere bruger jeg i dag i mit virke som mental-træner, performance-coach og business-mentor.

Alt hvad jeg lære om formidling og Public Speaking fra at dele scene med verdens dygtigste foredragsholdere giver jeg videre til danske ledere, ejerledere, og andre som ønsker at få mere pondus, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem om at tage handling, o via konceptet “Own The Stage” i selskabet Academy For Public Speaking.

Dertil er jeg tilknyttet det professionelle Leder-Netværk Presidents Institute, hvor jeg som Netværks-direktør har ansvaret for at facilitere og coache +50 (2 grupper ledere).

Thomas Rex Frederiksen

We’re A True Partner

 • Mærsk, 1989-1993
 • Med-stifter af Sat-Track, 1993
 • Med-stifter af Columbus 1994
 • Medstifter af Media Network 1994
 • Medstifter af Megavision – Danmarks første udendørs storskærm 1996
 • Med-stifter af IT-kursusvirksomheden Microworld, 1996
 • Medstifter af Online-reklamebureauet Microplanet, 1999
 • Med-stifter af Teenage camp konceptet True North, 2006
 • Med-stifter af entreprenørvirksomheden NTC Construction, 2007
 • Stifter af kursusvirksomheden Speakers Club, 2008
 • Agent for Tony Robbins i Danmark, 2012
 • Medstifter af Elevate – Nordens største konference for Personlig udvikling, 2013
 • Stifter af Young Leadership Academy, 2014
 • Medstifter af Online træningsvirksomheden LitUpp, 2016
 • Stifter af Academy For Public Speaking, 2019
 • Netværksdirektør i F5, 2019
 • Medstifter af Sustainable Procurement aps, 2020
 • Netværksdirektør Presidents Institute, 2021
Thomas Rex Frederiksen

Ledelses Coach og Business Mentor

Book session

Call Us +45 2210 3370