Next Generation Mindfulness

Next Generation Mindfulness er fysisk, mental & spirituel udvikling pakket ind i et sjovt, uformelt og socialt format.

Bestil billet

Pris og tilmelding

Vedbæk, 14 september 2022 kl. 14.30-20.20
Vedbæk, 29 august 2022 kl. 15.30-21.00
Vedbæk, 20 juni 2022 kl. 15.30-21.00
Vedbæk, 11 maj 2022 kl. 15.30-20.30
Vedbæk, 25 april 2022 kl. 15.30-20.30
Vedbæk, 16 marts 2022 kl. 15.00-20.30

1.450 dkk

Ex. Moms

Bestil billet

NGM handler om at flytte grænser.

Det handler om at træne sin mentale muskel, sådan at man står stærkere stillet, når behovet opstår.

Bestil billet

NGM & Sensory Training Institute har i fællesskab udviklet konceptet “SPIRITUEL LEDELSE”

Spirituel Ledelse handler om mærke-kraft og spiritualitet. Om at mærke sin krop og sine følelser. Vores workshops og events bygger på Åndedrætsøvelser, energi- og vokalarbejde, meditation, visualisering, standing, massage, sauna, isbad – og selvfølgelig også mad, drikke og social networking.

I ly af deadlines, pligter og daglig stress gemmer vi vores følelser væk og glemmer at mærke efter. Vi lever livet i gråtoner. Denne workshop giver dig direkte adgang til både ro og panik, glæde og angst, passion og barnlig begejstring. Stærke følelser. Livet i farver.

Hvordan bliver vi styrende i vores eget liv, så vi kan omsætte ønsker til virkelighed? Hvordan bringer vi vores dybeste og mest relevante ressourcer i spil? Hvordan genfinder vi de urgamle fællesskaber, som kan hjælpe os selv og verden til heling og udvikling?

Svaret er: Ved at kontakte de universelle dele af os selv – de dele, der står i direkte kontakt til altet, fællesbevidstheden og drømmene. De dele af os, som vi i årtusinder har gjort alt for at holde nede, men som nu kan blive vores største gave. Alt det, som vi kan finde i shamanismen og mysticismens klassiske visdom.

Spirituel Ledelse er også en stærk social oplevelse. Vi møder alle frem uden nogle særlige forudsætninger og uden titler, ansvar eller pligter. Vi skal bare være nærværende, nysgerrige og åbne og inden aftenen er omme er der skabt nye spændende relationer eller de eksisterende er blevet mere personlige og intense.

Med Spirituel Ledelse tager vi dig ud af den digitale verden og tilbage i naturen. Du finder din indre kraft og udvider din komfortzone og træner dit mentale beredskab. Spirituel Ledelse er udviklet af mentaltræner & performancecoach Thomas Rex Frederiksen i samarbejde med den dygtige spirituelle vejleder, shaman, skulespiller og kampsportsekspert Martin Spang Olsen.

Hvad kan du forvente af Spirituel Ledelse?

Spirituel Ledelse er respiratorisk træning, accelereret hormon produktion, iltning og rensning af blodet, øget cardiovasculært helbred gennem ekstrem kulde og varmepåvirkning. Men vi arbejder også med meditation, vokaludtryk, visualisering, massage, trancedans, kanalisering, ekstase, clairvoyance og DMT-oplevelser.

Alt i alt en skøn, afstressende og opløftende oplevelse i naturskønne omgivelser og i selskab med positive mennesker med god energi.

Vi arbejder bl.a med en lang række forskellige vejtræknings protokoller (herunder Wim Hof), der er lavet en masse forskning på.

Spirituel Ledelse er en praktisk måde til at blive lykkeligere, mere sund og mindre stresset – og så er der mange komponenter, der er
relativt enkle og super anvendelig for kusisterne i deres dagligdag

Bestil billet

Udbytte

Nogle af de effekter du kan forvente er bl.a:

 • Øget energi
 • Bedre søvn
 • Reduceret stress
 • Bedre restitution
 • Øget kreativitet
 • Stærkere immunforsvar
 • Stærkere mentalt beredskab
 • Lavere blodtrykket
 • Stærkere personligt lederskab
 • Øget intuition & mærkekraft

 • Bedre kondi
 • Forbedret kredsløb
 • Lavere inflammatorisk niveau
 • Færre migræne anfald
 • Større kontakt med din krop og følelser
 • Stærkere intuition
 • Meget, meget bedre humør
 • Og mindsket langvarigt stress

I dette link har vi sammenfattet alt, hvad du behøver vide om stress; Hvordan det opstår, symptomer og hvordan det påvirker vores krop, sind og mentale tilstand. Men også hvordan du kan SÆNKE niveauet af stress-hormoner i systemet. LÆS HER: Next Generation Stress Reduction (NGSR)

Bestil billet

Hvad siger forskningen?

Hvis du sidder tilbage med en følelse af, at det lyder lidt abstrakt. Måske lidt for godt. Det er jo “bare” noget isbadning, noget meditation og at kunne kontrollere sin vejrtrækning. Så bliver du formentlig positivt overrasket.

Spirituel Ledelse er ikke bare en sjov og dejlig oplevelse. Der er forsket massivt i effekten af de øvelser vi laver og i en tid, hvor intutition er vigtige end nogensinde før, er dette arbejde vigtigt i forhold til sine mentale og spirituelle balance.

Alle deltagere testes endvidere både før og efter på en række målepunkter:

 • En 60 sekunders stress test
 • Måling af din iltmætning samt pH
 • Din evne til at holde vejret (Bolt Score)
 • Måling af dit blodtryk
 • Den subjektivt oplevede stress-faktor
 • Din fysiske formåen (f.eks armbøjninger)
Bestil billet

Skræddersyede firma events

Spirituel Ledelse er et oplagt koncept til teambuilding i ledergruppen, salgsteamet eller en hvilken som helst anden gruppe medarbejdere, der trænger til at blive rystet sammen og lære sig selv og sine kolleger meget bedre at kende.

Stress, dårlig trivsel og højt sygefravær er desværre virkeligheden på mange virksomheder. På Spirituel Ledelse lærer deltagerne en række grundliggende teknikker til at reducere stress, øge immunforsvaret og den mentale power.

Paraderne er helt sænkede og nærværet i top. Man har en fælles udfordring, en fælles ned-i-kroppen oplevelse og I vil formentlig opleve, at I kommer tættere på hinanden hurtigere end et hvilket som helst andet kursus, I har deltaget på.

Ejerskab og teamånd er essentielt i et team – at kunne se hinanden i øjnene, kommunikere åbent og ærligt og mærke hinanden.

Vores lukkede firmaevents afholdes i Vedbæk og i Århus, men kan også skræddersyes til andre lokationer, hvis ønskes.

Et heldages event i Vedbæk koster inklusive forplejning, måtter, håndklæder, personale og alt udstyr:

 • Op til 10 deltagere: 23.500
 • Op til 15 deltagere: 28.500
 • Op til 20 deltagere: 32.500
 • Op til 25 deltagere: 35.500
 • for over 25 deltagere: Skriv info@afps.dk for pris

For yderligere information – kontakt info@afps.dk

Caroline Wozniacki er en af mange danskere, der har taget systematiserede vejtrækningsøvelser til sig – her ses hun med Wim Hof. Hans metoder er blandt de mange vi underviser i på Spirituel Ledelse

Kulde/varme, vejrtrækning og viljestyrke. Det er nogle af de komponenter, som du kommer til at arbejde med på Spirituel Ledelse

Kulde og varme, er og bliver, noget af det mest effektive, som du kan udsætte din krop for, ift. at smide fedt, styrke dit immunforsvar og forbedre dit humør. Fordelene er rigtig mange ved at udsætte dig for kulde og varme. Vi sætter et telt op, så du kan opleve en gang brandvarm saunagus, samt der stilles bassiner op fyldt med isterninger.

Vi trækker i gennemsnit vejret 20.000 gange om dagen. Dog, er det de færreste, der udnytter vejrtrækningens potentiale. Ved at forhøje dine iltniveauer, vil du opleve mere energi og reduceret stress.

Viljestyrke er en grundsten for selvledelse. Hvis du vælger at udsætte dig selv for ekstrem kulde og varme, og vælger ikke at flygte, opbygger du et ekstremt fokus, som gør at du kan udholde situationen ved at kontrollere din vejrtrækning.

Bestil billet

Mød teamet

Teamet består af Martin Spang Olsen og Thomas Rex Frederiksen.

Thomas Rex Frederiksen

Thomas Rex Frederiksen

Businessmentor, performancecoach, mental-træner & foredragsholder.

Medstifter af bl.a. Microworld, True North, Speakers Club, Elevate & Academy For Public Speaking.

Martin Spang Olsen

(f. 1962) er primært kendt i Danmark som sundheds- og bevægelsesekspert, maler, foredragsholder, stuntkoordinator, forfatter og skuespiller. Men hans professionelle karriere spænder over 28 professionelle titler, herunder musikolog, filosof, komponist, fremtidsforsker, religionshistoriker, konceptudvikler, kampinstruktør og -koreograf, musiker, sanger, sangskriver, coach og konsulent for erhvervslivet. Desuden er han direktør for MSO Productions (hans officielle titel er cand.mag. i musikvidenskab og oldtidskundskab)

Hans faglige produktion indbefatter fagbøger, skønlitteratur, filosofiske bøger, malerier, tegninger, børnesange, filmmusik, digtsamlinger, filmmanuskripter og en lang række artikler. Han har instrueret dokumentarfilm, sunget i opera-, operette- og musicalforestillinger og medvirket i omkring 200 TV- og filmproduktioner som stuntman, stuntkoordinator, tilrettelægger, forfatter, instruktør eller skuespiller.

Gæstetalere

Fra tid til anden vil sjove, dygtige mennesker fra vores netværk deltage på kurset og levere gæsteindlæg.

Nicolai Moltke-Leth

“Tak for et super arrangement. Det var ud over det sædvanlige. Jeg savnede det så meget her til morgen, at jeg tog det kolde bad. Tror det vækkede den indre viking!”

Nicolai Moltke-Leth

Sociolog, forfatter og tidligere jægersoldat

Next Generation Mindfulness

 • 15.30 – 21.00

 • Mini foredrag af Thomas Rex & Martin Spang Olsen samt evt. VIP gæst

 • 2,5 timers fire/ice oplevelse

 • 1,5 timers åndedrætstræning

 • Før og efter målinger på sundhed og performance

 • Netværksmiddag

Aflysning

Hvis du aflyser vil du kunne deltage på et senere kursus uden meromkostning.

Aflysning senere end 3 dage før et event er dog forbundet med et 50% ekstra fee oven i for et senere kursus

1.450 dkk

Ex. Moms

Adresse: Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

Bestil billet 14 september 2022 14.30-20.20
Bestil billet 29 august 2022 15.30 – 21.00
Bestil billet 20 juni 2022 15.30 – 21.00
Bestil billet 11 maj 2022 [UDSOLGT]
Bestil billet 25 april 2022 [UDSOLGT]
Bestil billet 16 marts 2022 [UDSOLGT]
Bestil billet 7 februar 2022 [UDSOLGT]

Flere billeder