Testimonial by Mads Haus Honoré Tjustrup
Den evige udvikling... Med mine små 70 foredrag på uddannelsesinstitutioner og ude i virksomheder hvert år, er det yderst vigtigt at konstant forfine og forbedre mine kompetencer på området, så jeg lever op til den tillid der bliver vist mig, når jeg bliver inviteret ud. Jeg har nu gennemført Thomas Rex fantastiske kursus, der, blandt meget andet, giver mange konkrete, brugbare og værdifulde kompetencer samt strategier i det at præsentere og levere fra scenen. Alt i alt kan jeg ikke andet end at anbefale én hver der ønsker at forfine sine præsentations-teknikker, at arbejde sammen med Thomas og hans akademi for Public Speaking. Stor professionel tilfredshed og stolthed, herfra. Jeg kan med sikkerhed sige jeg er en klart bedre og mere bevidst presenter nu, end jeg var før dette forløb.
Mads Haus Honoré Tjustrup
Speaker & consultant at Business Danmark
Testimonial by Lone Toft
Thomas Rex har netop holdt et både medrivende, involverende og motiverende oplæg for vores ledergruppe omkring ”Det personlige lederskab”. Thomas udførte undervisningen på engelsk med en spot-on jargon for målgruppen. Thomas har en energisk og passioneret udstråling, som hurtigt fanger publikum. Han er god til at forankre budskaber i konkrete humoristiske eksempler som alle kan relatere til, og undgår at kommunikationen bliver fluffy ledelsesteorier eller af stand-up karakter. Stor tak for hans performance og tak for det aftryk og refleksion han uden tvivl har sat i den enkelte medarbejder i større eller mindre grad.
Lone Toft
Nordic HR Manager
Testimonial by Pernille Korte Hansen
Hvordan har du det med at holde tale? Jeg har holdt masser af workshops og oplæg, men jeg ville gerne blive bedre. Så derfor har jeg deltaget i et onlineforløb: Owning The Stage hos Thomas Rex Frederiksen. Jeg er blevet udfordret, på den gode måde, samt fået en masse redskaber og inspiration med. Det vigtigste er, at Thomas selv er en skarp formidler, går i dialog og har holdt os til ilden. Så hvis man vil have meget ud af forløbet, så får man det ved at deltage online hver gang. Jeg giver Owning the Stage onlineforløb mine bedste anbefalinger.
Pernille Korte Hansen
Testimonial by Torben Kjærbye

Hej Thomas - Jeg takker dig for et fantastisk kursus i går, hvor vi nåede vidt omkring indenfor det at stå på scenen og tiltrække publikums opmærksomhed. Der var mange gode tips og tricks som jeg kom hjem med og jeg er nu ved at skrive et nyt manus. Jeg glæder mig til at stå på scenen og føler at jeg er meget bedere klædt på 😄👍
Torben Kjærbye
Testimonial by Gaura-Nitai Das,
Thomas er både ekstraordinært dygtig til det han laver, og en fornøjelse at tilbringe tid sammen med. En enkelt formiddag i hans selskab berigede min fornemmelse for hvordan jeg effektivt kan kommunikere mit budskab fra scenen på tiltalende, underholdende og informativ vis. Jeg er meget taknemmelig, og ser frem til at arbejde mere sammen med ham i fremtiden.
Gaura-Nitai Das,
Munk, Forfatter, Foredragsholder
Testimonial by Thomas Vestergaard,

Thomas er meget autentisk og interesserer sig oprigtigt for sine kursister. Jeg har oplevet, at jeg har lært nogle teknikker, som jeg ville ønske jeg havde lært for mange år siden. Jeg holder mange taler og foredrag i mit arbejde, så for mig har det været vigtigt at få adgang til de bedste strategier og til en dybere forståelse af de muligheder som scenen byder. Mange tak for et rigtig udbytterigt kursus – jeg sender nogle af mine kolleger på det næste.
Thomas Vestergaard,
Director,'NNIT
Testimonial by Torben Schmidt,
Som salg & marketingchef er det at kunne levere mit budskab fra scenen eller i mødelokalet en vigtit kompetence. Jeg har gjort det i mange år, men må erkende at jeg har lært utroligt meget på dette forløb. Lige fra små simple trix som har løftet mit niveau enormt, til viden jeg simpelthen ikke havde.
Jeg føler mig væsentlig mere sikker i dag og har fremfor alt fået nogle modeller og formler, som jeg kan bruge hver gang jer skal på scenen. Jeg vil klart anbefale Thomas – han er en virkelig dygtig underviser, der investerer meget energi i forløbet.
Torben Schmidt,
Salg & Marketingchef Panasonic
Testimonial by Britt Ploug,

Jeg har netop afsluttet forløbet ‘Owning The Stage’, der udbydes af den superdygtige coach, mentor og underviser i formidling fra scenen, Thomas Rex Frederiksen.
Thomas har på sin empatiske og indlevende måde givet mig konkrete værktøjer til at indtage scenen og få leveret budskabet udover rampen.
‘Owning The Stage’ er et fedt koncept og nyttigt, hvis du (som leder, ejerleder o.l) vil blive bedre ‘on stage’. Nu glæder jeg mig til at afprøve mine nye færdigheder fra scenen.
Britt Ploug,
Afdelingsleder CHR. Hansen
Testimonial by Søren Hartung,
Helt vildt udbytterigt. Du et jo en hammer god underviser. Kan kun anbefales at deltage.
Søren Hartung,
Afdelingsleder/Partner Fra Deloitte
Testimonial by Søren Mølby Henriksen,
Took part in an excellent workshop on ”Owning the Stage” on the 16th August 2018 amongst around 10 leaders and sales people with the purpose of figuring out how to leverage our sales potential best possible when being ”on stage”. Brillantly led and facilitated by Thomas Rex Frederiksen bringing concrete tools and calls for action for the attendants to Work with and implement accordingly. Everything based on Thomas’ vast experience within this area and demonstrated to perfection. Highly recommendable for any leader or sales person to attend.
Søren Mølby Henriksen,
CEO ProVationS
Testimonial by Lars Skovby,
Jeg har aldrig været god til at præsentere for et større publikum. Så jeg havde besluttet, at det ville jeg lave om på og tog imod en invitation til, at tale på en konference. Men efterhånden som den nærmede sig, steg min nervøsitet og fornemmelse af, at jeg var fuldstændig uforberedt. Tilfældigvis så jeg en annonce for Thomas' Owning The Stage. Til mit store held blot et par dage før min konference, så jeg tilmeldte mig med store forventninger - og håb! Begge dele blev i den grad indfriet. En fantastisk workshop - afholdt hos Thomas privat. Jeg følte mig velkommen og tryg straks jeg ankom. I takt med at Thomas præsenterede sine værktøjer og delte ud af sine erfaringer, fik deltagerne luft under vingerne. Alle var 110 pct. engagerede og det skyldes ikke mindst Thomas' fantastiske evne til at formidle, begejstre og lære fra sig på en meget autentisk og inspirerende facon. Mit udbytte var intet mindre end enormt og jeg tog hjem 100 pct. klar til at tale på konferencen. De 5 timer jeg brugte sammen med Thomas er den bedste investering jeg har gjort i lang tid og jeg tøver ikke et øjeblik med, at give Thomas min varmeste og allerbedste anbefaling.
Lars Skovby,
COO - Skandia
Testimonial by Ole Brinks Andersen
Tak til Thomas Rex Frederiksen for en super inspirerende workshop med arbejdstitlen "owning the stage". Hår fået super fede takeaways og konkrete værktøjer med hjem til at indtage scenen og gøre en forskel! Stor tak til de øvrige deltagere for en autentisk deltagelse som gjorde dagen/aftenen endnu mere berigende. De varmeste anbefalinger til Thomas! At slutte dagen med vin og tapas var et fantastisk punktum!
Ole Brinks Andersen
Testimonial by Søren Hartung,
Fedt mini-seminar. Helt vildt udbytterigt og super hyggelig omgivelser i dit fine hus og rigtig hyggeligt selskab med de andre kursister. Kan kun anbefales at deltage på. Jeg skal med på næste kursus. Og så er du jo en hammer god underviser.
Søren Hartung,
Afdelingsleder/Partner fra Deloitte
Testimonial by Thomas Hejde,
Det her program burde være obligatorisk på alle lederuddannelser eller MBA’s. Udover en super god og inspirerende energi i workshop gruppen, var det direkte brugbar læring fra en mester i formidling fra en scene. Tak for det.
Thomas Hejde,
Afdelingsdirektør fra Newsec Datea
Testimonial by Charlotte Hvidkjær,
Tak kære Thomas. Det var en udsøgt fornøjelse og ikke mindst meget lærerigt. Tak fordi du delte ud af din store erfaring og viden !!
Charlotte Hvidkjær,
Salgschef fra Resurs Bank
Testimonial by Tini Owild,
Super initiativ. Rigtig lærerigt materiale i super godt selskab.
Tini Owild,
Ejer af Stylewise.dk
Testimonial by Mia Hemming Balint,
Tak for en fed session - materialet vil gøre mig flyvende til når jeg skal på scenen om en uge!
#supersælger
Mia Hemming Balint,
CEO af Hesteevents.dk
Testimonial by Stefan Yong Gildhoff,
Tak Thomas, jeg glæder mig til at afprøve mine nye færdigheder af på scenen 😉
Stefan Yong Gildhoff,
Partner/COO fra F5 Networking
Testimonial by Henrik Stampe,
Stort tak for inspirerende og lærerig omgang! Super fedt koncept og bestemt nyttig til at blive bedre "On Stage" og i øvrigt i andre sammenhænge hvor budskab skal formidles ud over rampen!
Henrik Stampe,
CSO fra Toogoodtogo.com
Testimonial by Martina Banach,
Kan helt klart anbefales!! Thomas Rex Frederiksen du er en fantastisk coach og underviser. Tak for god vejledning og værktøjer!
Martina Banach,
CEO & Designer fra La Chance
Testimonial by Allan Warner,
Tak for en lærerig session og godt selskab.
Allan Warner,
Forsikringsmægler fra RTM Insurance Brokers
Testimonial by Klaus Øllgaard,
Super fed og lærerig dag og aften i godt selskab. Thomas’ koncept holder!
Klaus Øllgaard,
Partner v/ Bolig Eksklusiv
Testimonial by Henrik Gregersen,
Det har været lærerigt at arbejde med Thomas - som har en meget bred palette og baggrund at trække på. Han er ikke bange for at trække på disse - og udfordre mig. Altid med respekt og så jeg ikke hives for langt ud af komfortzonen.
Henrik Gregersen,
CEO af Cryptera
Testimonial by Allan Sønderskov Darré,
Jeg har benyttet Thomas og hans Own The Stage koncept i forbindelse med børs-noteringen af vores virksomhed. Thomas har hjulpet med at bygge et virkelig godt narrativ og med at skrive manuskriptet. Han har bistået mig i min scene-fremtræden - lige fra stemmeføring til kropssprog - og det har været et virkelig udbytterigt samarbejde. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og har forlænget dette, sådan at jeg løbende kan gøre brug af Thomas som rådgivning fremover. Jeg anbefaler Thomas og hans koncept til alle ledere og andre, der har behov for at udnytte scenen i deres lederskab og gøre en god figur.
Allan Sønderskov Darré,
CEO, Freetrailer Group A/S
Testimonial by Britt Ploug
Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas, som coacher mig løbende –professionelt, men også personligt. Han er en fantastisk mentor, der er støttende, nærværende og udfordrende. Thomas hjælper mig med at udvikle min ledelsesstil, identificere mine styrker og stiller simple spørgsmål, der sikrer retning, så jeg forsætter min udvikling og dygtiggørelse - både fagligt og personligt.
Britt Ploug
Testimonial by Henning Daverne
Jeg har arbejdet med Thomas de sidste 9 år og haft fornøjelsen af at dele scene med ham mange gange. Få har et så stort arsenal af viden og redskaber om, hvad der fungerer på scenen og hvordan man motiverer folk som Thomas og han har et dybfølt ønske om at hjælpe folk med at få det meste ud af livet.
Henning Daverne
CEO, God-Dag meditation og mindfulness
Testimonial by Martin Rasmussen
Jeg har fået optimeret opstarten af min virksomhed, ved at benytte Thomas til coaching og gennemgang af en række parametre.
Jeg troede forud for vores møder, at jeg var rimeligt afklaret omkring værdier, go-to-market strategi, sammensætning af teamet og hvordan teamet skulle motiveres til succes. Jeg har dog flere gange måtte erkende, at der var punkter jeg ikke havde reflekteret over, og punkter og emner hvor Thomas’ simple spørgsmål løsnede op og gav nye svar og en helt klar fastlæggelse af vores værdier og hvad vi står for.
Jeg er sikker på, at jeg godt kunne være startet op, og også have fået succes uden at benytte Thomas. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Thomas har været, og er, en afgørende faktor for, at rejsen mod målet står mere skarpt optegnet, at vi er mere klar over hvad, hvorfor og hvordan vi vil lykkes.
Martin Rasmussen
CEO og ejer af pensionsmægler virksomheden Seren Aps
Testimonial by Nicolaj Munch,
Thomas har været min businessmentor igennem 6 måneder nu, og hjulpet mig med en lang række sammenhænge med at blive mere klar på selskabets værdier, mål og kommunikation med teamet.
Thomas er kreativ og kan gå til tingene meget lav praktisk så alle forstår dem. Thomas er no bullshit – direkte i sin kommunikation og det passer mig fint at vi ikke skal gå 10 gange rundt om den varme grød, hvis vi kan finde en løsning hurtigt.
Jeg vil varmt anbefale Thomas som business mentor. Han formår at gøre arbejdet utrolig konstruktivt, og samtidig sjovt og hyggeligt. Det behøver ikke være så kedeligt og formelt det hele. Det er jeg vild med”
Nicolaj Munch,
CEO, Betterbooqr
Testimonial by Berit Petersen
En af de mest inspirerende pep-talks jeg har hørt fra en dansk foredragsholder. Så meget viden leveret med så meget humor og masser af “pinlige” øvelser som involverer os publikum. Tak for en dejlig aften
Berit Petersen
Testimonial by Torben Wiese
Thomas er en af Danmarks mest vidende og netværkede mennesker, når det kommer til personligt lederskab og den danske foredragsscene. Han er ekspert i at hjælpe mennesker med at udfordre deres begrænsende overbevisninger og han leverer sit budskab med stor humor og et stærkt engagement.
Torben Wiese
CEO, Habit Manager
Testimonial by Lene Svenningsen
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Thomas Rex’ opfordring til at tage styrpinden i eget liv. Vi ved det egentlig godt … der kommer ikke nogen og vup-ti gør livet godt for os. Det er op til os selv at tage ansvaret for, at vi får det ud af det, som vi gerne vil – såvel på det personlige som på det professionelle plan. Skønt med et foredrag som minder os om det ansvar - og de fantastiske muligheder, som der ligger i at blive bevidste om vores mål og drømme – så vi kan gå efter dem!
Lene Svenningsen
Testimonial by Isabella Juhl
Thomas er en fantastisk foredragsholder, som spreder go energi i rummet, man bliver husket på at finde ind til ens kerne og lade være med at afledes fra den.
Isabella Juhl
Esther Dora Radio
En ufatteligt dygtig coach. Intet mindre! Thomas Rex har arbejdet med nogle af de mest kendte og inspirerende personer i verden, og det kan man godt mærke. Thomas besidder en afsindig star power, er en stærk formidler og derfor en ekstremt dygtig præsentations-coach. Han formår at få dig til at føle dig ligeså stærk som stjernerne, at se – og tro på – dit uforløste potentiale og at gøre dig komfortabel på en scene. Thomas hjælper med at sætte rammerne for, at dine budskaber rammer plet over for audience så du bliver en hamrende dygtig formidler, der brænder igennem for fuld kraft. TAK, Thomas!
Esther Dora Rado,
CEO Corporate Communications
Testimonial by John Aalegaard Larsen
Jeg har svært ved at sætte ord på det Thomas Rex har givet ud af i de 5 år jeg har fulgt ham. Fantastisk er et fattigt ord, men Thomas Rex har evnet med meget præcise ord at åbne mine øjne for for smertefulde emner og følelser, og bragt mig igennem "a process of Pain" helt ud til den anden side, kun stående tilbage med den følelse af - "Hold kæft hvor var det fedt jeg gjorde det"
Lyt til Thomas, du bliver mere end bare økonomisk rig!
John Aalegaard Larsen
Testimonial by Anders Christensen
Jeg vil ikke sige at jeg spildte tiden før, men jeg kendte ikke mit fulde potentiale før Thomas synliggjorde det!
Thomas coacher mig løbende på mit iværksætteri, men holder mig også skarp på at jeg bruger livets fulde potentiale og sætter mig mål både professionelt og privat. Udover at Thomas er super god til at udfordre mig på en mere ambitiøs (og realistisk) tilgang til mine målsætninger, formår han også at systematisere mine målsætninger så jeg går overskueligt til værks. Jeg har oplevet Thomas som en mentor der sætter sig godt ind i rollen og formår at understøtte mine mål med sparring, materiale og et smittende drive! Jeg vil anbefale Thomas til enhver der brænder for at nå i mål!
Anders Christensen
Testimonial by Bente Blixt
Thomas scorer topkarakter som business mentor. Han er knivskarp, mega kompetent og sjældent passioneret for sit fag. Han forstår på en nærværende, humoristisk og tillidvækkende måde, at spotte udfordringer, stiller simple spørgsmål, der skaber både en skarp retning og stedfæster målet i min business. Thomas har været en fantastisk støtte, sparring og rådgiver omkring udviklingen i min business på en meget motiverende måde. Han er utrolig fleksibel i support, ærlig og jeg giver ham de varmeste anbefalinger.
Bente Blixt
Coach
Testimonial by Emil V. Albrechtsen
"Thomas havde en god energi og brændte godt igennem, jeg fik også selv en hel del nyt med.
Mange gik hjem fra foredraget og reflekterede over deres ståsted og standpunkter. Særligt syntes jeg at det var interessant at diskutere, hvordan personlige lederskab kan fungere i en CEO stilling, hvor man skal kunne rumme kommunikation til flere forskellige typer modtagere i forskellige situationer."
Emil V. Albrechtsen
CEO
Testimonial by Flemming Hagedorn
Tak for en spændende aften. Rigtigt gode værktøjer vi fik med hjem - særligt GOAL mapping og HHH modellen.
Fedt med visualiseringen. Jeg kan varmt anbefale jer og vil sprede rygtet.
Flemming Hagedorn
Testimonial by Anne Vestergaard
Da jeg mødte Thomas havde jeg været igennem nogle store udfordringer på den private bane med skilsmisse og en søn der mistrivedes gennem mange år. Alt dette var lettet og løst, men konsekvenserne for mit professionelle liv og min egen trivsel var store. Jeg satte ikke pris på mig selv. Fandt mig i alt for meget. Thomas hjalp mig til at se værdige alternativer og sætte pris på mig selv.
I dag sidder jeg og overvejer om jeg næsten er vokset ud af det drømmejob jeg startede i for et år siden. Mest af alt nyder jeg at glæden bobler i min krop hverdag.Jeg kan varmt anbefale Thomas til dig, der trænger til en hjælpende hånd for at komme op af et uhensigtsmæssigt spor og ud af den vej du virkelig ønsker dig.
Anne Vestergaard
Testimonial by Nadia Sadi
Tak for en super god og lærerig dag, der satte gang i en masse følelser og tanker. Tak til Kim og Thomas for fantastisk coaching, vejledning og øjenåbner for hvor vigtigt det er, at ændre de ting, man ønsker at ændre i tide.
Nadia Sadi
Gjensidige Forsikring
Testimonial by Maj Britt Lindorff
Tak til Thomas og Kim for en inspirerede dag, hvor tiden fløj afsted mens vi fordybede os i egne værdier og behov under kyndig vejledning. Så mål18 er sat og året godt begyndt. Glæder mig til et udbytterigt år med fokus og hjælp fra jeres gode værktøjer, og andre events. Det blir bare så godt !
Maj Britt Lindorff
Senior Key Account Manager, Nordea Finance
Testimonial by Jens Dissing Odgaard
Tak for en god dag. Det var rigtig godt at arbejde med mål og ændring af vaner. Jeg synes det gav meget og det har allerde betydet, at jeg er gået i gang med at forandre mig. På en glimrende måde præsenterede I forskellige modeller og metoder til at arbejde med mål. Da jeg om aftenen gennemgik materialet med min interesserede datter, var en af hendes spontane kommentarer: Det kunne i godt have brugt en hel weekend på. Hvilket hun har ret i. Samtidig var det godt og givende at dele mine mål med hende og det gav anledning til en rigtig god samtale.
Jens Dissing Odgaard
Senior Private Banker, Danske Bank
Testimonial by Naima Halse Kirkefeldt
Tak Kim og Thomas for et fint, fyldigt og berigende program, med plads til fordybelse, reflektion og indsigter. Tak for det udleveret Kompendium, som med sin komplekse enkelhed giver stof til eftertanke og i den grad motiverer til at tage action. I supplerer hinanden super godt og jeres kompetente viden, jeres erfaringer og personlige historier formidler i en tryg, let og tillidsfuld atmosfære.
Naima Halse Kirkefeldt
Coach
Testimonial by Annabella Al-Nafusi
Kære Thomas og Kim
Tak for en givtig målsætningsdag for dette nye år! Jeg kan mærke, at jeg lander anderledes afklaret i mine beslutninger for året, efter at have været nede i mine værdier og henne i mine fremtidsvisioner! Jeg vil gerne dyrke mine basale behov endnu mere! Også tak for den konkrete sparring undervejs! Det er ikke sidste gang!
Annabella Al-Nafusi
Kognitiv træner og performance coach
Testimonial by Johanna Iversen Bruun
Tak for Goal18. Mine tre coach O'er blev vel motioneret af Thomas og Kim i lørdags: Opløftende, oplysende og opsedasse.
Opløftende, fordi uanset hvor man starter og hvad ens mål er, så er der gaver at tage med hjem ved blot at være åben for at de reflektioner og direkte engagerende øvelser, som Thomas og Kim inviterer til på dagen.
Oplysende, både fordi der er substans bag præsentationerne af de forskellige emner og fordi jeg selv som deltager oplever, at det at kunne bidrage med egen viden og erfaring til 'vidensuniverset' gør mig selv nysgerrig på mere viden. Opsedasse, fordi bevægelse og leg gør krop, hjerne og hjerte glade.
Johanna Iversen Bruun
Det sundhedsvidenskabelige fakultet KU
Testimonial by Anders Kjeldsen
Inspiration, udfordring og masser af gode værkstøjer. Tak for en super dag der var den helt rette kickstart til at ændre nogle lidt fastlåste ting i mit liv, og på gensyn!
Anders Kjeldsen
Testimonial by Anja Vibeke Hansen
Så kom jeg med i gruppen, herligt.
Tusinde tak for en berigende og motiverende workshop. Jeg gik derfra med følelsen af, at jeg godt ville have haft meget mere tid til at dykke ned i de forskellige emner, de var super inspirerende.
Jeg fik klarhed ift. mit arbejdsliv, og hvorfor det er det rigtige, et super værktøj, der virker for mig, når jeg mister gejsten og troen på min vision. Med tanke på uvaner, er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvornår jeg "spilder" tiden på FB, spil mm. og vælger nu bevidst mine børn i stedet, så tusinde tak til Thomas og Kim for jeres inspirerende, nærværende undervisning.
Anja Vibeke Hansen