Bag om Thomas privat

Jeg har altid haft det svært med autoriteter – i alle afskygninger. Jeg var en af de børn, som havde svært ved at sidde stille og var mere fokuseret på at sjov og ballade end på undervisningen. Jeg brugte som konsekvens deraf også mere tid udenfor døren end i selve klasselokalet, og jeg må have kostet mine forældre mange grå hår og bekymringer. Nogle få af mine lærere formåede dog at fange min interesse og i disse fag ekselerede jeg. Samlet set var mit skolemæssige udbytte nok temmelig leverpostej – men senere fandt jeg ud af, at vores egentlige uddannelse heldigvis først for alvor starter den dag, vi forlader skolen.

Vores skolefærdigheder er fundamentet, men udviklingen af vores personlige lederskab, vores identitet og definitionen af vores livsmål, værdier og leveregler er en livslang proces. Jeg mener, at alt for mange stopper deres uddannelse/udvikling for tidligt – og hvis du ikke udvikler dig så risikerer du at gå i stå, at afvikle du dig.

Professionelle karriere

I dag fungerer jeg som foredragsholder, business-mentor og performancecoach med fokus på leadership og formidling fra scene.

Når jeg har lagt børnene arbejder jeg altid på et eller to opstartsprojekter – enten som bestyrelsesmedlem, investor eller co-founder. Har du et spændende projekt du mangler sparing på, er du altid velkommen til at kontakte mig. Hvis jeg ikke selv kan hjælpe har jeg et stort netværk af andre business angels.

Jeg har indtil for nyligt haft det daglige ansvar for Danmarks største medlembaserede klub for ledere, ejerledere, iværksættere og andre som gerne vil tage ansvar for deres Personlige Lederskab. Den hedder Speakers Club (www.speakersclub.dk).

Derigennem er Thomas formentlig blandt de mennesker i Danmark, der har hørt, analyseret og givet feedback på flest foredrag.

Thomas har delt scene med mere end 300 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og motivationsspeakers. Dertil har Thomas lyttet til et hav af andre potentielle foredragsholdere fra hele verden i hans screening efter de bedste til hans workshops, konferencer og seminarer rundt om i Skandinavien.

Alle de teknikker, metoder og erfaring giver Thomas videre til danske ledere, ejerledere, og andre som ønsker at få mere pondus, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og måske overbevise dem om at tage handling, overbevise dem til at følge sig via konceptet “Owning The Stage”

 • Mærsk, 1989-1993
 • Med-stifter af Sat-Track, 1993
 • Med-stifter af Columbus 1994
 • Medstifter af Media Network 1994
 • Med-stifter af IT-kursusvirksomheden Microworld, 1996
 • Med-stifter af Teenage camp konceptet True North, 2006
 • Med-stifter af entreprenørvirksomheden NTC Construction, 2007
 • Stifter af kursusvirksomheden Speakers Club, 2008
 • Agent for Tony Robbins i Danmark, 2012
 • Medstifter af Elevate – Nordens største konference for Personlig udvikling, 2013
 • Stifter af Young Leadership Academy, 2014
 • Medstifter af Online træningsvirksomheden LitUpp, 2016