efter-en-lang-dag-mentoring-thomas-rex

Hvilken baggrund
bør din business mentor have?

Når du vælger en business mentor til din vækst virksomhed, så er det vigtigt, at du får en person;

 • Der selv har prøvet rejsen. Personen bør have erfaring med forskellige faser og typer af udfordringer, som iværksættere og deres virksomheder står overfor.
 • Derudover er det en god idé at finde en, der har prøvet både at starte succesfuldt, men også startet en virksomhed, der ikke gik efter planen og gik konkurs, og som ved, hvordan den rejse ser ud og kan kende faresignalerne.
 • Som har måttet skaffe finansiering til yderligere vækst, når de oprindelige strategier ikke holdt stik.
 • Din virksomhed kommer måske til en fase, hvor en mulig investor står klar til at købe forretningen – så ville det være nyttigt at have en mentor der havde været igennem den proces også, og som har solgt flere virksomheder.
 • Efterhånden så er globaliseringen kommet så langt, at du er nødt til at have hele verden som dit hjemmemarked. Ville det måske være nyttigt at have en mentor der havde erfaring med at drive forretning internationalt?

Hvad kan Thomas hjælpe dig med som
leadership coach og business mentor

Hvis du ønsker hjælp indenfor nogle af følgende områder så kan du ringe til mig:

 • Udvikling og sparing på din vision. Ledere med en klar og stærk vision tiltrækker medarbejdere, kunder og investorer. Thomas hjælper dig med at udvikle din vision og gøre den skarp
 • Udvikling på din ledelsesstil. Hvorfor er du leder og hvordan vil du lede dit team eller organisation. Hvad skal din stil være. Thomas hjælper dig med at finde din unikke stil og med at fremhæve dine styrker
 • Bistår dig i at udvikle dit Personlige Manifest. Dit verdenssyn, vision og din offentlige erklæring om princpper, værdier og hensigter. Et manifest er dit fundament som mennesker, som leder og hjælper andre med at forstå hvem du er og hvad dine mål er og hvorfor du agerer som du gør
 • Passiontest – få afklaret hvad din passion er. Er det overhovedet det rigtige projekt du er igang med eller skal igang med? Og understøtter teamet denne passion?
 • Værdiafklaringsproces – få defineret dine værdier – de vigtige støttepunkter, som din virksomhed og team skal ledes efter. Alt for mange kender ikke deres værdier eller teamets værdier og dette kan få katastrofale følger når der ansættes forkert – det er noget en business mentor kan være meget behjælpelig med.
 • GOAL map – få defineret dit personlige og/eller virksomhedens GOAL map, så din underbevisthed støtter dig på rejsen. Denne proces vil for alvor sætte tempo på processen og sikre at de nødvendige komponenter for at nå målet er til stede.
 • Team afklaring – få afklaret hvem og hvilke kompetencer du skal bruge i projektet og om der er kemi og holdbarhed i teamet. Alt for mange opstartsvirksomheder dør, fordi partnerne ikke har fået kanterne slebet af og forventningsafstemt.
 • Budget – få hjælp til at udvikle et holdbart budget af mig som business mentor. En klassisk fejl hos mange iværksættere, som tror på deres projekt er at man tror tingene koster det halve og kan gøres på 1/4 af tiden. Thomas kan hjælpe dig til at udvikle et holdbart budget, hvor der er taget højde for modgang og tilbageskridt og alle dig ting, som man ikke selv kan få øje på. Alt for mange projekter er underfinansieret og igangsættes på tro, håb og kærlighed. De penge som skal lånes, når nøden er størst er altid de dyreste. Undgå denne klassiske fejl.
 • Hjælp til din go-to-market strategi inden du springer ud som selvstændig.
 • Mental og finansiel støtte i den tidlige vækst- og etableringsfasen. Jeg indgår ofte selv som angel og har ellers adgang til et stort netværk af investorer og angels.
 • Team sammensætning – du skal have sat det vigtige team af ansatte – hvad skal du selv stå for, og hvad kan du med fordel outsource.
 • Eksterne rådgivere/bestyrelse – du skal have sat holdet. Og en god business mentor er en god start.
  Du har nogle idéer til at starte selvstændigt, men ved ikke helt hvordan du skal springe ud i det.
 • Internationalisering – din business står for at skulle på det internationale marked, men du ikke ved hvordan.
 • Cash-flow – din business har udfordringer med likviditeten, og du har behov for hjælp til at vende forretningen.
 • Det går ganske fint i din forretning men du ønsker at skalere hurtigere.
  Salg af virksomhed. Du står foran en potentiel investor, der er klar til at opkøbe din virksomhed. Hvad gør du nu?

Med mig som buiness mentor får vi din virksomhed på rette køl!

Thomas Rex Frederiksen

Hvilken baggrund
bør din Leadership Coach have?

Når du vælger en Leadership coach til din til at coache dig på dit personlige lederskab, så er det vigtigt at du får en person:

 • Der har teorien i orden. Som har dybdegående kendskab til de vigtigste værktøjer og strategier. Som har modtaget undervisning direkte hos de førende eksperter
 • Der har personlig erfaring med både personligt lederskab og organisatorisk lederskab
 • Som har undervist i emnet og skrevet om emnet. Som kender emnet helt ned i materien.
 • Som har oplevet personlig modgang og som har rejst sig igen
 • Som har sat sig mål og nået disse og som kender til de mekanismer og teknikker, der skal til for at nå sine mål og for personlig vækst

Thomas som Business Mentor

Jeg har været involveret i næsten 30 startups siden jeg trådte ud af Maersk i 1992 og hjulpet mange som business mentor. Jeg har både måtte lave rekonstruktioner og prøvet at lukke hele 4 virksomheder med tab – men hver gang taget en masse læring med. Jeg har erfaringer med at tiltrække investorer til ny vækst og solgt 13 af mine opstartsvirksomheder indenfor mange forskellige brancher, og så har jeg erfaring på både danske og internationale markeder som business mentor.

Jeg har prøvet at skalere en virksomhed fra 3 ansatte til 60 på 4 år, men har også måtte lide den tort at skulle afskedige 30 mand på en måned. Så med andre ord har jeg i løbet af mine 25 år som entreprenør en solid erfaring at trække på som kan bruges til mit arbejde som business mentor.

En af de mest effektive måder til at skabe fornyet vækst, afklaring og fokus er ved at få en mentor. Så hvis du står foran at springe ud og starte som selvstændig eller har udfordringer i din iværksætter virksomhed, så er du velkommen til at kontakte mig som business mentor.

Søger du psykologhjælp eller har du problemer med din partner, skal du ikke ringe til mig, med henblik på et samarbejde som business mentor. Til gengæld er der ikke mange i Danmark der har en så unik viden om, hvordan du forener dine personlige værdier med dit firmas som jeg har som business mentor. Dit eget livsmål med firmaets mission, og hvordan kan opnå kvantespring som iværksætter ved at kombinere Personlig Udvikling med de rette Business Skills kan jeg også hjælpe dig med som business mentor.

En time hos mig som business mentor er lige dele coaching, sparing og rådgivning – hvis du forventer en, som bare stiller spørgsmål og lytter, så skal du finde en anden. Jeg har en direkte tone og lægger ikke fingrene imellem og jeg gider ikke spilde hverken din eller min egen tid.

Alle business mentor sessions kan afholdes som fysiske møder hos dig eller hos mig på Rungsted Strandvej 7, via SKYPE eller telefon. Valget er dit.

1 Session

1x 1,5 time

3.000 dkk

Book nu

3 Sessioner

3x 1,5 time

7.000 dkk

Book nu

5 Sessioner

5x 1,5 time

10.000 dkk

Book nu

10 Sessioner

10x 1,5 time

17.500 dkk

Book nu

Hvad siger kunderne

Testimonial by Martin Rasmussen
Jeg har fået optimeret opstarten af min virksomhed, ved at benytte Thomas til coaching og gennemgang af en række parametre. Jeg troede forud for vores møder, at jeg var rimeligt afklaret omkring værdier, go-to-market strategi, sammensætning af teamet og hvordan teamet skulle motiveres til succes. Jeg har dog flere gange måtte erkende, at der var punkter jeg ikke havde reflekteret over, og punkter og emner hvor Thomas’ simple spørgsmål løsnede op og gav nye svar og en helt klar fastlæggelse af vores værdier og hvad vi står for. Jeg er sikker på, at jeg godt kunne være startet op, og også have fået succes uden at benytte Thomas. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Thomas har været, og er, en afgørende faktor for, at rejsen mod målet står mere skarpt optegnet, at vi er mere klar over hvad, hvorfor og hvordan vi vil lykkes.
Yderligere har Thomas haft utrolig fleksibilitet i sin support. Skulle jeg have gjort noget om – skulle jeg have haft Thomas’ rådgivning noget før.
Martin Rasmussen
CEO og ejer af pensionsmægler virksomheden Seren Aps
Testimonial by Nicolaj Munch,
Thomas har været min businessmentor igennem 6 måneder nu, og hjulpet mig med en lang række sammenhænge med at blive mere klar på selskabets værdier, mål og kommunikation med teamet. Thomas er kreativ og kan gå til tingene meget lav praktisk så alle forstår dem. Thomas er no bullshit – direkte i sin kommunikation og det passer mig fint at vi ikke skal gå 10 gange rundt om den varme grød, hvis vi kan finde en løsning hurtigt. Jeg vil varmt anbefale Thomas som business mentor. Han formår at gøre arbejdet utrolig konstruktivt, og samtidig sjovt og hyggeligt. Det behøver ikke være så kedeligt og formelt det hele. Det er jeg vild med”
Nicolaj Munch,
CEO, Betterbooqr
Testimonial by Anders Christensen
Jeg vil ikke sige at jeg spildte tiden før, men jeg kendte ikke mit fulde potentiale før Thomas synliggjorde det!
Thomas coacher mig løbende på mit iværksætteri, men holder mig også skarp på at jeg bruger livets fulde potentiale og sætter mig mål både professionelt og privat. Udover at Thomas er super god til at udfordre mig på en mere ambitiøs (og realistisk) tilgang til mine målsætninger, formår han også at systematisere mine målsætninger så jeg går overskueligt til værks. Jeg har oplevet Thomas som en mentor der sætter sig godt ind i rollen og formår at understøtte mine mål med sparring, materiale og et smittende drive! Jeg vil anbefale Thomas til enhver der brænder for at nå i mål!
Anders Christensen
Image module
Jeg var lidt låst fast i både det private og professionelle, så jeg tog et par mentor sessions hos Thomas Rex.

Det blev til et ca et år med Thomas som mentor, som fik mig på rettte kurs igen.

Thomas er skarp, formår at spotte problmet og guide i den rigtige retning. Han er varm, nærværende, tillidsfuld, og altid klar til en samtale, hvis der er brug for hjælp. Han har mine varmeste anbefalinger.

Philipa Baarts, Selvstændig
Testimonial by Anne Vestergaard
Da jeg mødte Thomas havde jeg været igennem nogle store udfordringer på den private bane med skilsmisse og en søn der mistrivedes gennem mange år. Alt dette var lettet og løst, men konsekvenserne for mit professionelle liv og min egen trivsel var store. Jeg satte ikke pris på mig selv. Fandt mig i alt for meget. Thomas hjalp mig til at se værdige alternativer og sætte pris på mig selv.
I dag sidder jeg og overvejer om jeg næsten er vokset ud af det drømmejob jeg startede i for et år siden. Mest af alt nyder jeg at glæden bobler i min krop hverdag.Jeg kan varmt anbefale Thomas til dig, der trænger til en hjælpende hånd for at komme op af et uhensigtsmæssigt spor og ud af den vej du virkelig ønsker dig.
Anne Vestergaard
Læs flere testimonials

Book Nu

Udfyld nedenstående kontaktformular eller kontakt mig på telefon

+45 22103370

Rungsted Strandvej 7, DK-2950 Vedbæk
trf@xeon-Holding.dk