Foredrag 1
Det Personlige Lederskab – lederskab handler ikke om din titel

Hvordan aktiverer du Det Personlige Lederskab i teamet og hvordan kan dette måles på bundlinjen

Se video og læs mere
Foredrag 2
GOAL Setting – lær at nå dine mål hver gang!

Få svaret på, hvorfor så mange mål ikke opnåes og hvordan du kan bruge Det Personlige Lederskab til at nå dine mål – hver gang

Se video og læs mere
Foredrag 3
Er du forandringsparat eller forandringsskabende?

I en verden, hvor alting forandrer sig stadigt hurtigere og den ene branche efter den anden disruptes er Personligt Lederskab den mest effektive metode til at styre organisationen igenne.

Se video og læs mere
Foredrag 4
Owning The Stage – stage time is wealth time

Stage time is wealth time – hver gang du træder på scenen som leder eller ejerleder og gør en god figur, så kan det omsættes til penge på kontoen.

Se video og læs mere
Foredrag 5
Strategisk Networking – hvem bruger du din tid på? Og hvorfor?

Kun 2 ud af 100 medarbejdere i danske virksomheder har en afklaret, skriftligt nedfældet strategi for hvordan de netværker. Det kan undre, da Networking samtidig er et af de mest anerkendte redskaber til øget salg, hurtigere resultater, de rigtige medarbejdere m.v. Få inspiration til hvordan din organisation kan skabe nye vækst vha strategisk networking.

Se video og læs mere
Foredrag 6
Personlig effektivitet – lav dit arbejde på den halve tid

Der ligger et kæmpe uforløst potentiale i at aktivere Det Personlige Lederskab i teamet og arbejde struktureret og målrettet med prioriteringen af opgaver, det rette fokus og ved at gøre brug af en række effektive redskaber og et andet mindset.

Se video og læs mere